Læs dagbog

Tanker og rod pt. 1

En side i dagbogen "Frk. Petersens tanker"
Skrevet af frkpetersen 22. december 2020 20:36

Jeg så en video på TikTok, hvor en forklarede, at han skrev alle sine tanker og følelser ned i en dagbog, efter sine sønners død. Det hjælp ham rigtig meget, han skrev helt uden filter, og det tænker jeg faktisk at jeg vil prøve, så jeg skal have købt mig en notesbog til det... Indtil da, vil jeg prøve at skrive ned herinde.

I dag har været en god dag. Jeg har hygget med mine børn, efter jeg hentede dem i institution. Selvom den store høre med den, hun sidder på for tiden, formåede jeg at holde fast i mit "nej" i stedet for, at tage den lette udvej med hende og give efter.
Jeg har nået en masse af det huslige i dag og føler at jeg har energi til, at få de sidste ting på plads i morgen, så det er helt klart til på torsdag. Det bliver godt.

Jeg frygter torsdag, jeg kommer til at mangle min far. Han døde for 3 måneder siden og jeg forsøger, at lade være med at tænke form eget på det og ham, fordi det gør ondt. Jeg ved godt, at jeg skal være i kontakt med mine følelser, men hold kæft hvor er det bare meget nemmere, at lukke helt af og føle ingenting, i hvert fald i forbindelse med ham..

Om 2,5 måned kan pigerne og jeg flytte. Pt bor vi sammen med min ekskæreste, faren til den yngste. Det går sådan set okay, men jeg glæder mig virkelig til, st flytte og få mine egne rutiner ifht ungerne - og dét at der kun er mig, som styre showet. Det bliver så godt, for jeg er sikker på at det, at jeg stadig bor her med ham, er en af grundene til, at jeg ikke bliver rask - eller i hvert fald mærker en bedring. Jeg mangler, at kunne være mig selv, uden at skulle gå på listetæer og leve op til nogle forventninger, der er virkeligt svære at indfri, når man har en depression..