Læs dagbog

måske et mirakel

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 28. marts 2021 11:40

Jeg får to gæster i dag. Jeg har købt tapas og rose og hvidvin. Glæder mig til at spise og drikke.

Det går langsomt med at rydde op og gøre rent, men jeg mangler kun gulve og så dække bord. Deadline til gulv er om en halv time, så skal jeg dække bord. Det når jeg.

Jeg skrev en privat db i går hvor jeg for mig selv beskrev de områder jeg tænker på for tiden. Jeg er lidt nede eller rettere så er der tidspunkter hvor jeg er bange for at jeg vælter helt. Min stresstærskel er ret lav.

Fire ting der har været gode i dag.

1. Jeg når det jeg skal til gæsterne kommer.
2. Da jeg handlede i dag hørte jeg noget musik der gav mig en accociation til "Creep" et fantastisk nummer som jeg var vild med da jeg var ung. Er det stadigt.
3. Jeg tænker på og tror at de skrøbeligheder som jeg og andre har også har potentiale til noget godt. Det var en god tanke.
4. Jeg har tænkt over Leonard Cohens Waiting for a Miracle. I går syntes jeg det var en for mig alt for optimistisk skrevet for jeg tror ikke på et mirakel. Men så tænker jeg at det faktum at der findes godhed og kærlighed faktisk er et mirakel, der altid har eksisteret i verden. Sagen er at man ikke altid mærker det men jeg tror på eksistensen af det. Det kan eksistere på trods og det er faktisk lidt et mirakel. Jeg ved ikke hvordan Cohen har ment det men det her er i hvert fald mine tanker pt om det.

Nå det var lidt herfra. Jeg må tilbage til gulvene. ca 20 min til dem.

Kommentarer fra andre brugere

Hej kirsebær

Jeg håber, du hygger dig med dine gæster, og at det får tankerne lidt væk fra det trælse.

Der findes meget godhed og kærlighed, hvis man bare kigger efter det. Nogle gange er det de umiddelbart små ting, men som bare gør et stort indtryk. Jeg synes også bare, det kan være positivt med et smil fra en fremmed, og så er jeg glad, når jeg mærker omsorg.

Jeg håber, du ellers har det nogenlunde, selvom livet kan være svært.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. marts 2021 19:19