Læs dagbog

ette

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 13. juni 2023 06:57

Ette, jeg siger mange tak for din anbefaling af både bogen om skam og af forfatteren Ilse Sand. Jeg gik ind på hendes hjemmeside hvor jeg kunne se at hun har skrevet en del andre bøger. Dem kunne jeg også tænke mig at læse, for det der står om dem rammer plet hos mig.

Hun bor for langt væk og der er også et økonomisk aspekt der gør at jeg ikke kan gå hos hende. Jeg må først vinde i lotto og så flytte tættere på hende. Men hun skriver på sin hjemmeside at man nok ikke behøver så mange timer hvis man har læst relevante bøger og det er jo en fin anbefaling af bøgerne.

I forhold til det at hun er præst så oplever jeg at nogle præster er ret gode til at tale om eksistentielle spørgsmål. F.eks har der været nogle i TV hvor jeg har tænkt på det. Det der vedrører livet og eksistensen , at de er gode til at lytte uden at pådutte svar eller andet og det synes jeg er en ret god kvalitet og indgangsvinkel. Det er stærkt og respektfuldt på en eller anden måde.

Så jeg vil læse videre.
Jeg kom lige til at tænke på at det vist også var dig, der for nogle år siden anbefalede Henriette Eiby Christensens bøger. Dem har jeg har virkelig stor glæde af og også givet dem til andre, der har været begejstret for dem. Så også tak for det.