Læs dagbog

mors dag og forårstræthed

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 14. maj 2023 01:24

I dag er det mors dag. Jeg var lige ved at bestille en blomst til hende men kom i tanker om at min stedfar plejer at arrangere noget. Jeg må ringe til ham i morgen og hægte mig på.

Ville gerne have gået tidligt i seng. Men jeg kunne ikke sove. Vil gerne stå tidligt op. Det bliver så lidt svært eller rettere, det bliver nok ikke så svært at vågne pga den tidlige solopgang og stærke sol. Men jeg bliver træt i morgen. Forårssolen og de stærke farver går mig på. Jeg læste om forårstræthed og dep i forårsmånederne i dag. Det passer bare så godt på mig. Man mærker at folk omkring en har mass
er af energi, men selv er man ved at falde om og falde i søvn af energiforladthed. Jeg glæder mig til efteråret. Jeg ved godt at det er næsten er forbudt at sige det, men sådan oplever jeg det. Jeg sveder, min hjerne opleves som grød.
Og så vil jeg så gerne se at få lavet det der mad til mine gæster i næste uge. Jeg vil gerne i gang tidligt på dagen fordi der om eftermiddagen bliver megavarmt i køkkenet og mit hoved bliver ørt.
Nu er der vist krimi Lewis i TV og det vil jeg se. Håber jeg kan sove bagefter.

En lille sejr. I dag lykkedes det mig at få læst en time. Det er lidt hårdt men jeg vil gerne i gang med at læse og det er godt i forhold til at samle mig og få struktur.