Læs dagbog

Gå til noget

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 24. august 2021 07:43

Jeg har talt med min mor. Jeg kom ikke ind på hendes bemærkning. Jeg ved at hun ikke mente det som det ramte mig.

Hun foreslog dog mig en udmærket ting i samtalen. Jeg vil gerne begynde til et eller andet bevægelse her til efteråret, for jeg føler mig fysisk og psykisk tung. Ømhed, stivhed, stress og træthed, nedtrykthed. Har på en måde bare lyst til at ligge i sengen med et tæppe over hovedet, så jeg laver en hule. Det jeg skal gå til skal være noget, der ligger rimeligt tæt på hvor jeg bor og så noget som jeg vil synes der er sjovt. I forhold til hvad der er kunne det være Linedance. Så nu har jeg spurgt dem (skrevet) om man kan komme og prøve. Det er samtidig uden for min comfortzone og jeg frygter at det ikke vil være mig eller at jeg ikke kan huske trinnene og så bliver stresset. Jeg vil gerne gøre noget socialt men jeg ved ikke om dette bliver stressende for mig. Jeg har brug for begge dele i mit liv. Jeg synes at contrymusik er ok men lytter ikke så ofte til det, selvom det er hyggeligt nok. De danser også til andet ved jeg. Men nu må jeg jo prøve og se om det kunne være noget for mig.

Min datter på 14 blev vaccineret (2. stik) i går . Nu har hun hovedpine og i nat sov hun næsten ikke pga muskelsmerter og feber. Jeg håber at hun kommer sig. Det skulle jo ikke være mange dage. Jeg selv havde ikke bivirkninger.

I aften skal jeg til forældremøde. Jeg frygter det, men tror nok jeg skal klare det.
Åh alt det man skal tage stilling til i sit liv, alle de uvisse størrelser der er i ens liv. Man skal bare igennem den slags og det skal nok gå.

Det er så træls og bøvlet at gå og være så ængstelig. I forhold til vrede, så cyklede jeg en tur i søndag og tog kaffe og en lille notesbog og kuglepen med. Så fandt jeg en bænk under et træ hvor jeg sad og skrev en slags vredeshistorie fra barndommen. Fra første gang jeg kan huske at jeg blev vred og indtil jeg var ca 25 år. Det stak lidt indeni. Men jeg gjorde det for at forstå min vrede. Og der var tre områder jeg kunne indkredse. Det triste er at nogle af dem jeg var vred på har ikke bevidst gjort mig ondt. De har bare været uvidende og blinde på nogle områder. Men de har gjort og sagt ting, der har sat sig og styret mine handlinger og adfærd.

Vrede jeg er ikke færdig med dig. Jeg vil ikke undertrykke dig, men favne, forstå og rumme dig, så du ikke kommer til at ødelægge mig eller andre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej kirsebær

Min veninde går til linedance og er meget begejstret for det. Hun kan f.eks. ikke danse zumba, fordi hun har dårlige knæ, men linedance er mere skånsomt, så det klarer hun fint. Og det er mit indtryk, at de også er meget sociale, så måske får du begge dele på én gang? Det er da rigtig fint, at du vil gå til noget, og jeg kender godt det med, at det skal være tæt på, for ellers kommer man ikke af sted.

Jeg fik også feber af 2. stik, men kun én dag, så mon ikke din datter hurtigt kommer sig, det tror jeg da.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 24. august 2021 19:02