Læs dagbog

Beroligelse af mig selv. jeg prøver i hvert fald.

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 25. februar 2021 15:25

Min brors højdosis kemokur blev indsat i løbet af et kvarter. Vildt hvordan den slags kan ordnes. Direkte ind i centrale blodbaner. På fredag skal hans stamceller genindsættes.

Han har feber nu, men er ellers ok indtil i videre. Jeg håber også at han ikke bliver påvirket psykisk og bliver mere syg psykisk.

Jeg orker næsten ikke at skrive om hvordan jeg har det. Jeg tror ikke at der er andet der kan hjælpe mig lige nu end at finde nogen at tale med om mine tanker.

Skrev til min ven, måske skriver jeg også til en god veninde.
Det gør jeg i første omgang.



Ellers har jeg fået ordnet stuen. På lørdag er der madklub med to veninder. Jeg har købt ind. Men alting går langsomt for mig og jeg lavede også en fejl i forhold til noget mad jeg er ved at forberede, men det må jeg prøve at redde i morgen. Der er jo god tid. jeg er træt fordi jeg har sovet dårligt og sovet lidt. Min krop gør ondt. Jeg tror det er spændinger og så har jeg også noget udslæt på min arm.

Gået ture mindre men dog gode.
Talt med min mor. Fortæller lidt herfra men ingen indre tanker fra mig. jeg kan ikke tale med hende om alt lige nu.

Det har været en bøvlet dag økonomisk. For det første er det ikke til at hive refusionen ud af et flyselskab som min datter og hendes klasse skulle have rejst med. Ring til dette nummer inden syv dage. Sådan stod der i en mail. Jeg ringede og lyttede til en automatisk digital kvindestemme, der ikke sagde noget særligt. Jeg kunne slet ikke komme igennem og få det ordnet, komme til at tale med nogen, så jeg har efterhånden sagt farvel til de 2100 kr, som billetten kostede. Videre.

Så har kommunen lavet en fejl. Det så jeg her til aften og det gør mig altid meget urolig når den slags sker. Jeg får katestrofetanker og forestiller mig at jeg bliver sat på gaden, hvilket ikke sker i hvert fald ikke lige med det samme. Det skal nok gå. Jeg frygter også at tale med en skrankepave og et system, der er helt tosset. Det har jeg jo oplevet tidligere. jeg må alligevel prøve at ringe i morgen, for der skal jo orden på det.

Endelig fik jeg en regning fra noget min datter går til, der er for høj. Det må jeg også ringe og få styr på i morgen. Det er noget bøvl.

Jeg har lyst til at flytte her og nu til noget billigere, at blive fri og uafhængig økonomisk, men det er måske lettere sagt end gjort. Det ville hjælpe hvis min husleje var lavere. Og det skal den nok blive på et tidspunkt. Jeg skal bare finde det tidspunk. jeg skal nok blive afklaret på et tidspunkt. Det tror jeg.

JHN og ette. Tak for jeres kommentarer. Det er godt med nogle indput der får en til at tænke over nogle ting.