Læs dagbog

"Jeg ser dig virkelig og jeg elsker dig."

En side i dagbogen "sind"
Skrevet af lostinmind 5. april 2019 23:23

Min kærlighed til dig er blevet til besættelse, men da jeg mødte dig for første gang, var du så ubetydelig for mig at jeg ikke skænkede dig en tanke dagen efter. Kærlighed ved første blik var det ikke, kærlighed ved første kys – knald, var det langt fra. På trods af mit afslappede forhold til det forhold vi havde til hinanden, så lyste det ud af dine øjne hvor meget du forgudede mig og jeg startede med at elske din kærlighed til mig. Det startede med egoisme.

Indtil det ikke var egoisme mere. Indtil jeg forelskede mig i din gang ned af gaden når du gik mig i møde, jeg forelskede mig i måden du grinede med mig når vi havde en fælles tanke, jeg forelskede mig i dit hår og når mine fingre der strøg igennem det, jeg forelskede mig i den måde du ville beskytte mig og det gik pludselig op for mig at der ikke var noget jeg ikke ville gøre for at gengælde den vidunderlige følelse du hele tiden gav mig. At jeg ville pakke dig ind og passe på dig, fordi jeg var så evig taknemlig for at du gav mig noget der startede så overfladisk og vendte det til det mest ægte jeg nogensinde har oplevet.

Betingelsesløs kærlighed. Jeg elskede dig punktum
Jeg kunne ikke længere forklare hvorfor, fordi hvorfor ikke? Der var ikke noget i det her univers der kunne få mig til at stoppe med at elske dig. Jeg elskede din gang ned gaden hver gang du gik fra mig, jeg elskede den måde du grinede af mig på og fortalte mig at jeg var sindssyg, jeg elskede dit hår når mine fingre strøg igennem det med mit hjerte hamrende derud af fordi jeg håbede at du nu var tilfreds med mig og jeg elskede dig når du stoppede med at beskytte mig, fordi nu var det min tur til at redde dig. Du reddede mig og gjorde mig til et bedre menneske. Jeg har aldrig været så bevidst om mig selv, mine tanker og måden jeg taler og behandler andre folk på. Du rev mig ud af min boble og mindede mig om simpel medfølelse og næstekærlighed.

Det gik fra egoisme…til kærlighed….til besættelse så hurtigt at kunstpausen er dét; bare kunst. Jeg ser dig ofte i mine drømme og hver eneste dag i mine tanker. Jeg ser dig. Jeg ser dig virkelig og jeg elsker dig. Jeg elsker dig.

Og nu skal jeg pludselig holde op med det. Starten på det her forhold vil aldrig give mening, men jeg elsker dig så meget at det giver mening at give slip. Du har lært mig at passe på mig selv og andre på fuldstændig samme tid og det er balance.

Kommentarer fra andre brugere

You... Lucky.. Lucky.. Bastard. :D

Tillykke :)

Godt at se, det lykkedes for nogen :)

Pøj pøj, og husk; i medgang og modgang :)

Alt godt.

Sims

Skrevet af SimonSaiz2, 6. april 2019 08:21

Jeg har vist nævnt det en gang tidligere:
Du kan skrive.
Mvh.

Skrevet af Findesigge, 8. april 2019 01:51