Læs dagbog

Tilgiver aldrig psykologen

En side i dagbogen ""
Skrevet af margerit 25. juli 2020 17:30

Han sagde mine byggesten skulle rives ned til grunden ,og aldrig skulle bygges op igen. Han kunne bare ikke lide mig , ved ikke hvorfor.

Han var hånlig og nedladende, da han kritiserede mit udseende fx ,bryster. og personlighed. og derefter sagde han , at jeg da bare kunne gå ud og hænge mig i et træ, det er vi fuldstændig ligeglade med . Vi er fuldstændig ligeglade med sådan nogen som jer , om i dør . ingen værdi.

Jeg blev syg af den behandling og kunne ikke græde i flere år , var kun fyldt med vrede. Har aldrig været så gal på nogen før i hele mit liv .
Det er nu flere år siden, men det er ikke fordi jeg tænker på det, det har bare sat sig i min krop, jeg har ikke kunne få det bearbejdet , og det bliver derfor ved at komme op til overfladen, men der kan gå flere Mdr. imellem, inden . Men i begyndelsen var det der hele tiden, hver eneste dag. forfærdeligt.

Jeg kan ikke tilgive at han ødelagde mit liv. For hvis han nu havde opført sig ordenligt og havde hjulpet mig med det jeg var kommet derned for så var mit liv gået helt anderledes .

Jeg var egentlig gået derned på grund af angst for skoler, og så har Autisme. Men det fandt han aldrig ud af . Jeg havde endda store problemer , hvor jeg kunne falde i staver i flere timer og sådan noget. Men han havde kun et i hoved og det var jeg skulle forstå ingen værdi.
Jeg prøvede hele tiden at forsvarer mig selv og at jeg ikke fortjent at blive behandlet på den måde .Men han tale om aber og hierarki , og han forstod det ikke.
Alle mennesker på jordkloden er enestående i sig selv, ikke 2 er ens. Ingen er ingen ting , og skal alle mennesker skal behandles ordentligt . Men han forstod det ikke.
.
Jeg klagede til klagenævn , men de skrev , at jeg bare havde godt af det , og at det var en behandlings metode. Det var og er mig ubegribeligt , Jeg blev jo syg af den behandling .