Læs dagbog

Tilgiver aldrig psykologen

En side i dagbogen ""
Skrevet af margerit 25. juli 2020 17:30

Han sagde mine byggesten skulle rives ned til grunden ,og aldrig skulle bygges op igen. Han kunne bare ikke lide mig , ved ikke hvorfor.

Han var hånlig og nedladende, da han kritiserede mit udseende fx ,bryster. og personlighed. og derefter sagde han , at jeg da bare kunne gå ud og hænge mig i et træ, det er vi fuldstændig ligeglade med . Vi er fuldstændig ligeglade med sådan nogen som jer , om i dør . ingen værdi.

Jeg blev syg af den behandling og kunne ikke græde i flere år , var kun fyldt med vrede. Har aldrig været så gal på nogen før i hele mit liv .
Det er nu flere år siden, men det er ikke fordi jeg tænker på det, det har bare sat sig i min krop, jeg har ikke kunne få det bearbejdet , og det bliver derfor ved at komme op til overfladen, men der kan gå flere Mdr. imellem, inden . Men i begyndelsen var det der hele tiden, hver eneste dag. forfærdeligt.

Jeg kan ikke tilgive at han ødelagde mit liv. For hvis han nu havde opført sig ordenligt og havde hjulpet mig med det jeg var kommet derned for så var mit liv gået helt anderledes .

Jeg var egentlig gået derned på grund af angst for skoler, og så har Autisme. Men det fandt han aldrig ud af . Jeg havde endda store problemer , hvor jeg kunne falde i staver i flere timer og sådan noget. Men han havde kun et i hoved og det var jeg skulle forstå ingen værdi.
Jeg prøvede hele tiden at forsvarer mig selv og at jeg ikke fortjent at blive behandlet på den måde .Men han tale om aber og hierarki , og han forstod det ikke.
Alle mennesker på jordkloden er enestående i sig selv, ikke 2 er ens. Ingen er ingen ting , og skal alle mennesker skal behandles ordentligt . Men han forstod det ikke.
.
Jeg klagede til klagenævn , men de skrev , at jeg bare havde godt af det , og at det var en behandlings metode. Det var og er mig ubegribeligt , Jeg blev jo syg af den behandling .

Jeg kan ikke tilgive psykologen . Han ødelagde mit liv . Mit liv kunne have gået helt anderledes , hvis han havde prøvet på at forstå jeg havde Autisme . Det burde han nok kunne have fundet ud af , da det er en alvorligere udgave jeg har . Men han gad bare ikke . ( Han gad bare ikke )
Det kan ikke tilgives fordi han ikke på noget tidspunkt har angret det som han har gjort .
Han burde forlænget have sagt at han er ked af det , som han har gjort og have sagt undskyld . For hvis han havde gjort det , kunne jeg Nok havde tilgivet det . For jeg hader ham ikke , jeg har overhovedet ingen følelser for ham . Faktisk ligeglad med ham . Men tilgive det kan jeg ikke . Jeg er ked af at han aldrig fik sagt undskyld , da mit liv, helbred blev meget ødelagt . I den periode jeg talte med ham , blev jeg syg , jeg tabte mit hår . Og gik rundt og var utrolig vred , en ubeskrivelig vrede , at hver gang der var en som talte på samme måde i radioen , en der lignede han i tv , på gaden eller i ugeblad , ja så fik jeg det rigtig dårligt. Og en utrolig vrede komme frem .
Som sagt havde jeg en Alvorlig form for Autisme , og det er noget jeg ført blev klar over flere år senere . Da skulle jeg havde haft hjælp , til at bearbejde det . Nej ingen hjælp . Skulle i hele taget have haft hjælp til den alvorligere Autisme som jeg har . Så kunne jeg have haft et mere normalt liv . Her tænker jeg på , det at kunne kommunikere med andre . Var et stort problem dengang , barn Og helt Op i til jeg var i 20’erne , herfra langsom bedre . Og det med ikke at kunne være til stede hele tiden , gjorde jeg svært For mig tale , og vise hvem jeg er i samtale .
Det kan stadig være er problem nogle gange , men alligevel ikke så slemt. Som tidligere .
Og det. var lige i den periode med psykologen , hvor jeg havde det allerværst , med hensyn til Autisme , hvor jeg havde ligget på gulvet hjemme. I lejligheden , i flere timer .
Hvis psykologen have været fornuftig , og bare vidste en lille smule om Autisme , og havde han bare prøvet , at spørge ind til mig Så havde han selvfølgelig. nemt kunne have fundet ud af det . Men problemet var , at han bare ikke gad . Han gad bare ikke . Derfor blev mit liv ødelagt . For det kunne havde gået fuldstændig anderledes .
Hvad kan det nødte , at man tager ansvaret for sit liv , fordi man inderst inde ved der er noget i vejen Og søger hjælp . Hvis man ingen hjælp kan få. , . Det kan ikke tilgives . Hvis jeg havde fået den hjælp mod Angst for skolet , og Autisme. Ville jeg havde haft en uddannelse i dag. Og havde i hele taget haft et mere. Normalt liv i Dag.
Jeg er meget ulykkelig over det . Jeg blev svigtet af systemet , og kan aldrig rigtig komme mig Over det . Det. At der vises ligegyldighed for menneske liv . For det er jo selvfølgelig ikke kun mig , som det er gået ud Over ,.-

Hvor var næste kærligheden , da jeg tillidsfuldt , godtroende var gået ned på det kontor , hvor psykologen sad . Der blev kun udvist ligegyldighed for mit liv . Han ville jeg skulle forstå ingen værdi have , og sagde , at jeg bare skulle e side i et hjørne og aldrig sige noget , og så var det ligemeget om jeg gik ud og hængte mig i et træ . Han udviste foragt , ligegyldighed for mit liv . I dag kan jeg ikke gå , må køre i en lille scooter . Kan ikke engang gå ind i en butik og handle , også her må køre . Vi er fuldstændig ligeglade med sådan nogen som jer , om i dør , sagde han .
Da han aldrig på noget tidspunkt har Vist anger , og sagt at han var ked af det . Da føler jeg stadig at han gå rundt , og stadig ikke kan se , at han har gjort noget forkert . Og når jeg lider Iver fx ikke at kunne gå føler stadig han tænker det er ligemeget med dig . Derfor ikke tilgive .

De kloge vil nok sige , at man bare skal se fremad , men det er meget svært , når man kan mærke det i kroppen i nu . Ikke bare modgangen som har sat sig i kroppen som vrede , men også de alvorlige problemer , med ben - kredsløb . Og når man ikke ved hvor længe man kan leve i nu jeg har alvorlige problemer med helbred , kan ikke gå . Så er det svært at se fremad , men prøver så godt jeg kan . Tager en dag ad gangen ,
Læger kan - vil ikke finde ud af det . Hvorfor mon i. Har erfaret at folk med en psykisk sygdom , er udstødt af sundhedssystem , mange ved det ikke i nu . Man finder først ud af det når man bliver syg . Blev engang smidt ud af en vagtlæge ,på grund af ingen arbejde . Og en anden gang , selv om jeg var blevet sendt Til en Anden læge på sygehus , Og selvom jeg blev tilbudt en kørestol iIndgangen , sagde lægen bare at han kunne se jeg havde en psykisk sygdom , han var ked af at sige. det , men så skulle jeg ikke videre . Det var jeg selvfølgelig skuffet og meget ked af .