Læs dagbog

Modstand i distrikt psykiatrien

En side i dagbogen ""
Skrevet af margerit 27. juli 2020 02:29

Jeg regnede Helt sikket med , at selvfølgelig ville De forstå mig , og at de ville kunne se at den måde jeg var blevet behandlet på af psykologen , var meget forfærdeligt . For det var jo mobning . Men Nej .?Jeg troede de ville holde med mig . Men nej .
I begyndelsen gik det egentligt godt , men den dag jeg havde fået tillid til personalet , og fortalte dem hvad jeg havde været udsat for af psykolog ,da blev de anderledes

Det var ham de synes det var synd for .
Og prøvede derefter at følge i hans spor

Jeg var med på strikke holdet i klubben , og var ved at strikke en poncho, da 2 personer fra personalet , sagde at sådan en kunne jeg ikke have på , det var faktisk kun dem , som kunne have sådan en på . Da fandt jeg ud af de ville have mig ned med nakken . De havde jo også sagt at de synes det var så synd for psykologen , at jeg havde klaget til klagenævnet . Men der var der altså en grund til . Jeg synes mærkeligt de ikke forstå hvorfor .
Men hvad værre var at den ene sagde , at det var ligemeget om jeg døde , vi er ligeglade med I dør . Altså det samme som psykologen havde sagt , da stivede jeg i mit indre og har ikke talt ellers kommet på stedet siden . Det var faktisk min kontakt person , der sagde det til mig , altså hende jeg skulle have tillid til.
Nu gk jeg faktisk rundt og havde nogle problemer med det ene ben , jeg kunne godt gå , men måtte holde nogle pauser undervejs , noget var ikke som det skulle værre , og gik og var bekymret . bange for hvad det var .og. hvad derfor meget påvirket af det hun havde sagt .
Siden har jeg følt lede ved mennesker , for der er ofte en skadefrohed gemt under facaden , når man lærer dem nærmere at kende , Så kommer den frem.

Deres arbejde var vel egentlig ,at de skulle støtte være forstående ,og Være medmenneskelighed.
Vil lige fortælle at jeg aldrig blev mobbet af de andre. bruger af det sted.

Som tiden er gået blev det med mit ben værre , men hver gang jeg tog til min Praktiserende læge
Han prøvede at sende mig tilbage til den klub , eller i den bygning , hvor der er flere kontorer med psykologer . Jeg var jo egentlig kun taget hen til lægen fordi jeg ikke kunne gå , dengang brugte jeg et løbehjul dom hjælpemiddel , hvor jeg brugte det raske ben til at skibe mig fremad . Men selvom lægen kunne se , at jeg slet kke kunne Bruge det ene. ben , blev han ved med at sige , at jeg lev nød Til at tage der hen , og tale med en af psykologer i bygningen , for ellers kunne jeg ikke komme videre. til nogen som helst undersøgelse , for hvis der står man har en psykisk sygdom , er det kun dem som skulle sende mig videre . En dag fik han mig overtalt , og jeg tog derhen .
Men psykologen. Kunne ikke forstå hvorfor jeg var kommer for , når jeg nu ikke kunne gå , det havde han ikke noget at gøre med . Ikke nok med det , efter kort at have forklaret ham om episoden med den anden psykolog , så kunne han kke forstå hvorfor jeg blev vred . Og så sagde han., du har ingen problemer .,Det blev kun den ene gang . Så måtte jeg tilbage tul lægen , som. bare sagde , at jeg skulle tage derover igen . Jeg følte de holde mig for nar .
Jeg har skiftet læger et par gange , for hver gang det samme problem . Jeg kan ikke gå , og det kan de jo se , de siger tag hen i den bygning . Hvad skal jeg Egentligt der for . De er ligeglade med mig .
Men har opdaget at det ikke er lægernes skyld . Nogle af dem havde det dårligt med , at de. bare skal snakke uden om , og vidste ikke hvad de skulle gøre . Det står i en lov , regeringen , har bestemt , hvordan de skal opføre sig . Og de bliver nød til at følge den lov . En lov om store forskel behandling , eller mangel på samme .

Det er et Fantastisk mirakel at der er liv på jorden , og hvert eneste liv , uanset om det er en fugl eller en fisk , et træ, blomst uanset hvad det er , Er det fantastisk Bare at det er til . Der er vel altid noget godt , positivt Ved alt levende . Tror der
Må være en mening med alt .Det er vel Altid trist , når. noget visner og dør .