Læs dagbog

Modstand i distrikt psykiatrien

En side i dagbogen ""
Skrevet af margerit 27. juli 2020 02:29

Jeg regnede det for en selvfølgelighed at de ville forstå mig , og at de ville kunne se at den måde jeg var blevet behandlet på af psykologen , var meget forfærdeligt . For det var jo mobning . Jeg troede de ville holde med mig . Men nej .
I begyndelsen gik det egentligt godt , men den dag jeg havde fået tillid til personalet , og fortalte dem hvad jeg havde været udsat for af psykolog ,da blev de anderledes

Det var ham de synes det var synd for .
Og prøvede derefter at følge i hans spor

Jeg var med på strikke holdet i klubben , og var ved at strikke en poncho, da 2 personer fra personalet , sagde at sådan en kunne jeg ikke have på , det var faktisk kun dem , som kunne have sådan en på . Da fandt jeg ud af de ville have mig ned med nakken . De havde jo også sagt at de synes det var så synd for psykologen , at jeg havde klaget til klagenævnet . Men der var der altså en grund til . Jeg synes mærkeligt de ikke forstå hvorfor .
Men hvad værre var at den ene sagde , at det var ligemeget om jeg døde , vi er ligeglade med I dør . Altså det samme som psykologen havde sagt , da stivede jeg i mit indre og har ikke talt ellers kommet på stedet siden . Det var faktisk min kontakt person , der sagde det til mig , altså hende jeg skulle have tillid til.
Nu gk jeg faktisk rundt og havde nogle problemer med det ene ben , jeg kunne godt gå , men måtte holde nogle pauser undervejs , noget var ikke som det skulle værre , og gik og var bekymret . bange for hvad det var .og. hvad derfor meget påvirket af det hun havde sagt .
Siden har jeg været led ved mennesker , for der er ofte en skadefrohed gemt under facaden , når man lærer dem nærmere at kende , Så kommer den frem.

Deres arbejde var vel egentlig ,at de skulle støtte være forstående ,og Være medmenneskelighed.
Vil lige fortælle at jeg aldrig blev mobbet af de andre. bruger af det sted.

Det er et Fantastisk mirakel at der er liv på jorden , og hvert eneste liv , uanset om det er en fugl eller en fisk , et træ, blomst uanset hvad det er , så burde det normalt vis være trist ,hvis der er et liv som forsvinder .Og aldrig blive opfattet som værende en ligegyldighed om man er til eller ej ,.