Læs dagbog

fik endelig en tid og været oppe ved psykologen i dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 14. november 2018 16:44

bostøtten ringede op til min psykolog igår, fik allerede en tid i dag kl 10..

men da der var meget at snakke om kom han ikke med ret meget /redskaber.
det jeg lidt ked af og hvis han er stabil resten af tiden så der kun 4 samtaler tilbage...

kl er 16.43
Er på mit værested skal spise med, er lidt træt af at virke ,at jeg har så meget overskud, plus når jeg så engang imellem viser svaghed, er der ingen forståelse fra de andre borgere.
så holder mig for mig selv indtil mad orker ikke de andre lige i dag.

I morgen
kl 9 skal jeg være sammen med C og vi skal ud i butikkerne og stille dåser op fra frelsens hær.

Kommentarer fra andre brugere

Hey line, jeg må sige at det er rigtig nok at man ikke kan komme igennem til livslinen måske man kan om dagen, men om aften må der var massivt pres for jeg kunne heller ikke komme til:( Jeg har det selv pt. meget skidt, og for alt for mange indtryk, så min sygeplejerske har sagt jeg skal slappe mere af, og finde trykhed og sikkerhed, hvilket betyder jeg må slippe jer herinde for en stund, ellers så laver jeg ulykker, altså du ved ting man ikke skal og jeg bruger tiden til at gøre klar sammen med min fam. til julen.

Er ked af du ikke rigtig fik de redskaber og støtte som du mangler og med kun 4 samtaler, kan jeg godt forstå du føler dig langt nede, det er et f up samfund og som du skriver vi forsøger at overbevise at vi har overskud, og når vi så har brug for en hånd, så får vi en finger, line det bedre at passe på sig selv, at mærke efter at lære hvornår vi er ekstrem sårbar, så vi kan trække os, som jeg pt. gør nu. Det er en svær ballance, men vi skal lære omsorg for os selv, og ikke konstant være der for andre. Så når du er sammen med C kan du måske fortælle om netop det problem og høre hendes bud om hvordan hun ser på det ok? Jeg syntes du gør meget for at hjælpe og både fortælle om din sygdom, men vi er mennesker og vi skal osse passes på:)

Kærlig hilsner Juze.

Skrevet af juce, 15. november 2018 19:42

hej juce

først tak for din besked varmer meget... og ja det er godt at lytte til hvad der er bedst for en p.t, så du skriver når du føler du klar igen...

godt du har din familie.. min familie ja de fatter ingenting, så det kun på overfladen det hele, intet om hvordan vi har det, jo min mor gør, men ellers ikke.

men har snakket lidt med kæresten her til morgen om det hele det var nu rart nok...

vi skrives ved søde

knus line

Skrevet af november2, 17. november 2018 11:54