Læs dagbog

ondt i ryggen... behandler--- %håb

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 24. oktober 2021 23:28

øv

Kommentarer fra andre brugere

eg besluttede at tage over og se de piger jeg havde været med til at træne, de blevet til u13 piger.
der var 3 kampe i hallen jeg blev til de 2 første, men så magtede jeg ikke at sidde ned mere.
min ryg driller endnu, det ikke så fedt.
for kan ikke træne og får ikke gået lange ture det gør for ondt.
men jeg vil kontakte min læge i morgen, da min familie på kvinde siden ved min mors side alle er / eller har været ramt af knogleskørhed, noget sammenfald i ryggen.
håber lægen vil tage mig alvorlig, for hvis jeg kan forebygge noget så jeg ikke blir for ramt med tiden...

var ved min nye behandler, en ældre herre synes det var en hård samtale og følte ingen kemi, som jeg havde med den gamle.
og fået en ny tid 11 nov.
så må jeg se om han kan sige noget eller hjælpe...

men psykisk går det ikke godt.
og det med se på de små ting som er positive det er jeg rigtig dårlig til, fordi jeg somsagt har mistet håbet på at jeg kan få det bedre.
så holder ud, det jeg kan...
i morgen kommer bostøtten hun skal så kigge på når jeg gør rent, ved bare ikke hvor meget jeg magter når det gør ondt i ryggen, så laver det jeg kan.
ikke af lyst men fordi jeg får mine veninder på besøg i næste weekend.

Skrevet af november2, 24. oktober 2021 23:28

Hej november,

Jeg forstår godt hvad du mener.. Det kan virke skørt, når en eller anden siger, du skal prøve at være glad for de små ting...

MEN hvis man kan det, kan det være med til at løfte ens humør i det hele taget, så man får det bedre. Derfor er det lige meget hvad man egentlig er glad for også selv om det kan virke som små ligegyldige ting..

Jeg kan gå og være tosseglad over at jeg f.eks. får pension - at jeg kan få lov til det, når jeg nu har det som jeg har det, at jeg har et sted at bo og at det er mit eget, og at der er nogen der sørger for at jeg kan bo sådan. Min have, min hund, mine venner osv. Når jeg tænker på de ting løfter det mit humør så jeg bliver glad og jeg bliver mere glad i FLERE situationer - og det er godt

Humøret falder igen. Sådan er det jo. Humøret er svingende - for os alle - men efterhånden ved jeg hvad jeg skal gøre for at løfte mit humør og bliver bedre og bedre til det. Jeg tror at du ville kunne det samme. Du er jo lige begyndt :)

Det samme med de ture en kontaktperson foreslog at du skulle gå.. Det kan føles: hvad skal det gøre godt for.. Men hvis det kan løfte dig og gøre dig glad, også på længere sigt, så synes jeg du fortjener at gøre dig selv glad.

Der er mange metoder at gøre sig selv glad på :) Man kan godt tro, at når man bare får en kæreste, bliver det godt; eller når jeg får den jakke eller taber mig, SÅ bliver jeg glad. Men måske ligger muligheden for at blive glad "lige for" så hvorfor ikke gribe den der :)

Måske kan du bruge noget af det jeg har skrevet - det håber jeg - ellers må du smide det ud til højre.

Ha' en god ny uge og hyggeligt at dine veninder kommer på besøg

Skrevet af ette, 25. oktober 2021 09:05