Læs dagbog

Selvmordstanker

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 14. maj 2023 15:00

Synes virkelig det er svært. Jeg kan ikk finde ud af om jeg vil indlægges eller ej.
Må indrømme at jeg har det a h til men havde jo egentlig en god dag igår men idag er det tilbage til det dårlige. Jeg har de værste selvskade tanker og fyldt op til randen med dårlige tanker, som er en blanding af ringe selvværd og en del tanker med selvmords ideer.. Jeg er så ked af det og hader virkelig mig selv. Jeg er det grimmeste menneske og burde ikk leve. Jeg gør alting forkert og kan ikk gøre folk tilfredse. Jeg skuffer folk og …. mig selv
Hvad ville være mest effektiv? Tankerne flyver rundt. Jeg vil så gerne bløde. Jeg vil gerne mærke noget smerte. Mon jeg kunne ‘undskylde’ hvis jeg klipper mig selv?. Kunne komme med en dårlig undskyldning..
Har haft lyster til at komme min hånd ned i kogende vand. Smerten ville være velkommen. Men ville savne blodet.. Lysten er MEGA stor. Jeg må sidde på mine hænder. Livet er for svært. Har ikk lyst til livet mere. Men jeg er for svag. Vil gerne gøre en ende på det hele men er en kujon. Hvis jeg fejler så kan jeg blive mega syg stedet for at dø. Det skulle jo gerne lykkedes første gang. Suk!
Det er sgu noget fuck..