Læs dagbog

Kan mænd leve uden sex ?

En side i dagbogen "Min krop er forfatter"
Skrevet af storefisk 26. november 2018 15:51

Kan små bange ældre mænd som jeg, leve uden berøring og evt. sex.

Grundet til jeg skriver det er, at jeg får meget ubehagelige neurotiske spændinger, når jeg ikke har råd til at gå til Thaipiger og blive "tappet af".

På alle leder og kanter, kanter og leder, syntes det som at der blokeres, i det kapitalistiske varesamfunds krops- fjendske og ubehagelige magt.
Det føles som det er Black Friday, hver dag i guldkalvens magt.

Kommentarer fra andre brugere

Selvfølgelig kan man som voksen leve uden sex og berøring. Det er på ingen måde optimalt men det kan lykkes.

Der findes et hormon der hedder Oxytocin som udløses naturligt i kroppen ved berøring. Det virker beroligende og nogle rapporterer om øget socialt velvære, genfunden evne til at flirte osv. Personligt tror jeg en hel del af disse "tilbagemeldinger" er en lille smule overdrevede og er mere ønsketænkning end egentlig bevis.

Men dette hormon kan i dag købes som næsespray på Amazon og er, så vidt jeg ved, helt lovlige i Danmark. Hvis jeg var i overdrevet behov for berøring ville jeg måske overveje at prøve sådan én. Men som sagt tror jeg lidt det er en fis i en hornlygte for at være ærlig.

Nå, det var lidt af et sidespring men jeg ville lige nævne det.

Skrevet af Anonym, 26. november 2018 16:58

Kan man godt det ta bag tid af lære

Skrevet af Punk3000, 26. november 2018 17:16

Oxytocin spray? Sgu da interessant om det virker. Har godt nok tit ønsket min seksualitet langt væk og som kvinde er det da heller ikke opløftende hvis man bare er er onaniredskab, sædbank eller lignende charmerende udtryk baseret på den dejlige omverdens version af velbefindende.

Skrevet af tigerpote, 26. november 2018 17:45

Så det er kapitalismens skyld, at du ikke har kunnet få uforpligtende sex ?

At du har kunnet gå til thaipiger og blive tappet, er kun argument for, at kapitalismen ikke er kropsfjendsk, eller i hvert fald ikke sexfjendsk.

Skrevet af Hasselmus, 26. november 2018 21:04

Om det er små bange mænd, der går til ludere - som måske er en slave sendt hertil af kyniske bagmæd i Thailand - ved jeg sgu ikke.

Om du stikker skaftet ind i en luderfisse og tømmer dig dér eller river den af ude på lokummet, kommer vel ud på eet, meddmindre du også ønsker dig blowjob og befamlen på patter.

At du ingen penge har til luder er vel ikke samfundets skyld, men din egen ??. Du må jo prioritere og lægge budget, så du kan sætte penge af til den stakkels thai, som er tvunget til at sprede skrevet for din skyld.

Skrevet af Øllgård, 26. november 2018 21:46

Vildt nok. Tigerpote, Hasselmus og Øllgaard har kommenteret det samme indlæg. Satan kan endelig blive genfødt.

Skrevet af Anonym, 26. november 2018 22:24

Tjae.. Er du på FP, så er der masser af lande, der er ét stort langt slaraffenland for mænd som du og jeg, der får for lidt - i prinsesselandet Danmark. Rendyrket hedonisme er en smuk tilgang til livet, og har man mulighedene økonomisk, så er der intet galt, odiøst eller forkasteligt i, at gribe dem; bortset fra i vue fra de, der ikke gider give dig fisse til at starte med.. Do as you want; du skal dø en dag, hver eneste orgasme tæller på vejen.

Sims

Skrevet af SimonSaiz2, 27. november 2018 07:26

Lindved, det er ikke IQ'en der trykker din hjerne.

Skrevet af Øllgård, 27. november 2018 10:40

Simonsaiz

Det handler vel også om, at prinsesserne fravælger affald. Som jeg engang overhørte i et tog, så var der en masse unge flotte prinsesser, som var på vej til herlufsholm kostskole og de talte med en ny elev om, hvordan det var på skolen.

Imens kom nogle øldrikkende og støjende unge mænd igennem togvognen. Da det var væk, lo prinsesserne og kaldte dem for skod.

Måske du skal ned i kloaken for at finde din egen lille prinsesse. :) :)

Skrevet af Øllgård, 27. november 2018 14:12

Lindved... så kom der så lidt mere had fra dig til samlingen. Lyder til at du er ved at komme i julestemning.

Skrevet af tigerpote, 29. november 2018 22:27