Læs dagbog

Mange ting og tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 4. juni 2018 13:36

Det sker så meget lige nu. Jeg flytter ind i det nye hus. Jeg fik nøglen i fredags men har arbejdet i weekenden så har flyttet lidt om eftermiddagen og aftenen. Jeg har min stedfar og mor til at hjælpe mig. Men suk det er svært at være sammen med ham.
Men heldigvis har nogle venner lovet at hjælpe med at flytte i løbet af ugen. Så det er jeg rigtig glad for. De er så søde og positive at være sammen med.

Ellers har jeg været i gruppe i dag. Og være i centrum noget af tiden. Suk det er svært med råbende stemmer. Men jeg fik sagt det jeg skulle og svaret på spørgsmålene men det var svært at holde fokus og hører spørgsmålene.
Da jeg kom hjem fik jeg spist lidt og så gik jeg over til mig selv (med begge hunde) og fik støvsuget hele huset.
Nu er jeg i gang med at vande min blomster. Orkidéer som står i vand. De skal faktisk op om lidt.

Jeg er træt efter gruppen og fyldt op indeni. Men det giver mig så meget lærdom at være der. Så det er stemmerne værd. Selvom de stadig forstyrre og råber meget af tiden. Men lige nu kan jeg koncentrere mig lidt så tænkte jeg ville skrive lidt (meget).

På mandag den 11 kommer min gudfar og hans to piger. De skal se huset og han skal måske hjælpe mig med at bygge badeværelse så jeg rigtig kan bo her. Det bliver spændende men jeg er også rigtig bange. Det er nogle år siden jeg har talt med ham men jeg ses i perioder med pigerne og deres mor. Forældrene er skilt.
På mandag skal jeg også i gruppe og til have salg i foreningen så jeg får papirerne på at huset er mit.
Men selve salget og overdragelsen med egendomsmægler fandt sted i fredags.

Og forresten så har jeg svaret bip og juze i min sidste dagbog

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Ung:)

Tillykke med dit nye hus:))) Godt du har en hjælpende hånd, selvom, din stedfar kan være en svær starut:/ sådan er nogle mennesker bare, men det er alligevel belastende:X Flot du fik gjort så meget, det er ikke mærkeligt at du er træt, når både stemmer og grupper + flytningen står på, men saftsusene godt gået!:))) Lyder osse godt med badeværelset, og nå du for papirerne på Mandag! er lidt træt, har lige haft besøg af min smukke datter;) og tiden løber så hurtigt, for vi ævler løs;) Hun er igang med eksamen fortiden, vi når ikke at se hinanden ret meget så vi nyder de timer vi har sammen. Hvorfor er du bange for din gudfar? men jo der sker måske lige lovligt meget, sådan er nogle perioder, måske det er derfor stemmerne er overvældet og hårde imod dig?

Jeg Håber dine venner kommer som lovet, de lyder rigtig godt for dig og er positive:) og tak for svar i din postkasse:) Jeg kan ikke de latinske planter´s navne, men jeg elsker et par stk. fordi den ene har jeg arvet af min afdøde og højtelsket farmor, hun fik lige de mest glimeret sommerfugle - lilla - orange - blå med 2 forskellige hjerter sat på og i, og det er lige i hendes ånd:) Den anden er fra min mor, som jeg har en træengel, som ståene ved træet stamme og kommer fra min Mormor og Morfar:) som osse er i himmeland. Jeg har et træ som jeg købt da jeg var ret ung, det betyder faktisk mit liv igennem tiden, med kunstig æbler og små sjove tøjdyr:)

Nå men søde jeg håber du for hold pauser, og husker at drikke meget vand her i sommerheden og gør dit bedste med at passe på dig selv ik:) Jeg vil drikke min kaffe, se resten af en film, og husk du er et fantastisk varmt og intelligent menneske:)

Knusssss og hoppe hop, sagde den lille sangfugl:)

Juze.

Skrevet af juce, 4. juni 2018 21:48

Knus ung tænker på dig skal du bare hvide os selvom du ik har hørt fra mig så tit fedt med dit nye hjem håber ellers du er ok mange kh fra kir

Skrevet af Anonym, 4. juni 2018 22:28

Hej Juze
Jeg er ikke som sådan bange for min gudfar. Men jeg er ikke glad for mænd i det hele taget. Selvom jeg kan fremtræde glad og rolig så er jeg bange for at de skal gøre noget som jeg ikke er klar til.
Men jeg er mega nervøs også. Både før om han kan hjælpe mig og om han vil. Men jeg prøver at huske de gode oplevelser som jeg netop har haft med ham. Jeg har jo leget meget med hans piger og været glad for ham. Men det er svært når man ikke har set og snakket i flere år.
Og så er jeg ikke særlig god til det sociale.
Men heldigvis har jeg min mor med.
Jeg fik faktisk sagt til hende i dag at grunden til at jeg virker så sur er stemmerne. Hun sagde ikke noget men jeg fik sagt ordene. Hvilket er virkeligt svært for mig.

Og mine venner kom. Tænk sig jeg har åbenbart venner......
Og vi fik hentet de fleste af mine køkken ting. Mangler bare lidt. Jeg har lovet jeg skal prøve at være kage..... Hm..... Jeg har aldrig prøvet at bage så jeg har købt pulver kage så håber den er god.
Men men Jeg har planer om at bage en selv fra bunden når jeg har ro på.

Tak for dine kærlige ord og kommentarer de varmer mere end du tror.
Du får mig altid i bedre humør. Om ikke andet så til at smile og græde samtidig.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 6. juni 2018 17:45

Hej Kir
Tak for din hilsen. Jeg kan læse at det går bedre for dig. Det glæder mig.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 6. juni 2018 17:46