Læs dagbog

Suk, bip og juze

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 31. maj 2018 14:27

Suk jeg er træt. 2 timers søvn fordi jeg er for dum. Jeg glemte at tage min medicin i går da jeg endelig gik i seng. Hvor dum har man lov til at være.


Og til Bip og juze så har jeg svaret jer i min gamle dagbog

Kommentarer fra andre brugere

Hej Ung.


Du er ikke dum.
Eller også er jeg også dum?
For jeg glemmer ind imellem også min medicin..

Og ja, så bliver der ikke sovet :/

Så får du nok en god nats søvn i nat, eller måske i morgen nat?
Nogle gange bliver jeg påvirket i mere end ét døgn.,..


Jeg håber at du alligevel får en ok dag.
Kærlig hilsen Bip.

Skrevet af Bipolarix, 31. maj 2018 16:06

Ung-pige-min.

Ja det medicin er virkelige en djævel til tider, og som du skrev i din forrige db. når man glemmer at tage den:X Men du er jo ikke dum fordi du som mig kan glemme, det gør alle mennesker, så den skyld skal du ikke tage på dig OVERHOVED!:) men det har det med at hævne sig:( Så godt du har fri i dag, og snart kan lukke din egen dør:) til dit hus:))) jeg håber du allerede har fået medicin, og måske kan hvile dig, selvom de 2 mand og kvinde råber i dine øre, det med at være paranoid, er osse i din diagnose ik? Som dig gør det mig indadvent noglegange, og måske osse lidt farlig for jeg ved ikke hvem der ven el. fjende det sucks!

Jeg havde en cyber datter herinde som jeg ikke har hørt fra i meget lang tid desværre:( hun havde os paranoid skizofreni/har glemt om det er det du har? Men hun havde som dig osse været udsat for overgreb:( Og jeg for sådan en lyst til at sparke til misbrugeren, lægge ham i syre, ja alt muligt, fordi du må leve med de fysiske og psykiske ar:( Men husk du behøver ikke at skrive hvis du osse er træt, har det skidt - for vi har brug for mere hvile en andre mennesker ikke?:)

Jeg skal snart ud med lucky, og så har jeg været nede og hygge handle, fandt nogle sjove sommerfugle og fugle pynt til mine mange planter:) Det siges at det er virkelig godt for ens indeklima, og ens humør, så jeg har både planter inden for og uden for:) Jeg vil sige tak fordi du skrev tilbage i går, og gir dig lige en krammmer:)))

Nøz
Juze:)

Skrevet af juce, 31. maj 2018 18:39

Hej Bip

Hihi okay du er bestemt ikke dum.
Men hvad jeg er.... Hm.... Det skal jeg vist arbejde lidt mere med i gruppen.


Mange knus og tsnker

Skrevet af ungpige, 4. juni 2018 13:21

Hej Juze

Ja det at være paranoid ligger i min diagnose som er paranoid skizofreni.
Og ja det gør mig meget indadvendt og angst. Det er svært for mig at være sammen med andre mennesker. Jeg er bange for at de vil gøre mig ondt.... Men også for hvad de evt. Tænker om mig.

Hvor lyder det hyggeligt med sommerfugle og masser af planter?
Hvilken blomst er den ynglings?

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 4. juni 2018 13:25