Læs dagbog

Der sker så meget at jeg ikke kan rumme det

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 10. marts 2020 20:34

Hold op det går hurtigt.
Jeg skrev en sms til min egen læge mandag i sidste uge og mødte op kl 10, kom ind næsten med det samme og bekymringen var til at spore i hende. Hm burde jeg også være bekymret...........
Jeg blev sendt videre til blodprøver samme dag. Meget vigtigt det blev samme dag. Mig af sted til fremmed sted. Meget utrygt.
Og så skal jeg måle min temperatur morgen og aften. Hver dag.
Nåh men de blev taget. Fredag var der svar på dem men jeg havde allerede fået en lille besked fra lægen at de umiddelbart så fine ud. Hm

Nåh så blev det endelig fredag og ja blodprøverne var fine men hvad så.
Jeg havde stadig feber min 1 gang om dagen og den anden gang lige under. Svinger mellem 37,7og 38,5 (også i dag).
Nåh men nu var hun virkelig bekymret..... Hm.....
Så nu er jeg sendt videre til diagnostisk enhed.... puha.... Det er mega hårdt at hun overhovedet overvejer den tanke.
Tanker om livet og døden begynder at presse sig på.
Er jeg virkelig alvorligt syg?
Jeg skubber tanken væk konstant. Jeg kan slet ikke rumme den.
Nåh men i går så fik jeg i e-boks en indkaldelse til på mandag til røngent.
Men så blev jeg ringet op af diagnostisk enhed om at jeg skal møde på fredag kl 8.30 senest til endnu en omgang blodprøver, røngent og ultralyd. Og så til sidst en læge samtale.
Hm et problem. Jeg har nattevagt natten til fredag, mig ind til leder (hun ved godt jeg var henvist, da jeg havde kontaktet hende da jeg skulle have fri mandag). Alt er heldigvis ok. Jeg holder ferie på min nattevagt. For som hun sagde så er det vigtigt at få mig udredt og samtidig som vi blev enige om så kan jeg ikke møde på arbejde kl 23 torsdag og så først komme hjem kl 13. Så længe er det ikke forsvarligt at være vågen og klar til læge samtale.

Jeg har ikke sagt noget til min kollegaer, kun leder. Jeg orker ikke sige det højt. For så bliver det virkeligt.
Jeg er i bund og grund nok bange.
Jeg fik en god snak med min leder om sygdom og noget helt andet. Bolig salg.

Min mor og jeg har begge fået vores huse vurderet og venter på svar som kommer på søndag. Spændende men også meget hårdt i alt det der sker omkring mig lige nu. Men egendomsmægler var rigtig sød.

Ellers går det bedre med muskelsmerterne men feber og umenneskelig træthed er noget der fylder ekstremt meget.
Og så svinger jeg psykisk rigtig meget fra at være optimistisk til at være ekstremt bange og nervøs.
Men samtidig så oplever jeg en lyst til at leve og det skubber selvmordstanker i baggrunden og hvis tanken er der så er lysten der ikke.
Syg eller Ej, jeg vil leve.
Og denne nye indstilling kommer nok af flere årsager. Denne udredning men også at jeg oplever og har oplevet flere pauser fra stemmerne. Gennem de sidste uger.

Så i dag har jeg haft dagvagt og skal først møde i nattevagt i morgen så kan endelig sove lidt længe. Jeg har sovet elendigt i nat. Vågnet så mange gange og været vildt bange for et eller andet. Hundene har ligget en del hos mig. Det hjælper. De mærker min angst og nervøsitet.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde ung:) Jeg forstår godt din stærke bekymring, når du har fået alle de mange tal vurderet og er sendt videre til diagnostisk enhed:( jeg ved ikke hvorfor du har feber, men måske har du en immun sygdom? Men så burde du ha haft flere smerter og det har du ikke kan jeg læse, så jeg er glad for du er sendt videre, og jeg holder os lige vejret indtil de er blevet klogere. Jeg kender til de swing med psyken, det kan være så svært at være tilstede, og jeg må tage mig selv i flere gange på en dag, at blive hyldet ud af den! Det med ens fokus er en by i Rusland :(

Det er spændende med jeres huse, men også et kæmpe pres for dit sind, så husk at nusse hunde, det nedsætter stress hormonet Kortisol okay:) fedt med nedgang i stemmeren er det fordi medicinen begynder at virke el. din terapeut ? Jeg håber sådan at du kan leve ude deres tilgang, og så er det helt forståeligt at du ikke siger det højt til dine kollegaer omkring fraværd du er kun et menneske og vi kan ikke altid være åben og fri, det er bedre du du fik snakket med din leder og jeg skal gå med min hund nu..

Jeg håber vi kan finde trøst i hinandens hilsner og vide at vi kæmper sammen, at det hele nok skal blive bedre ik?:) Hold fast Ung, du er sgu en sej kæmper:)

Kærlige kraaaaaaaam og knusssssssss

Juze.

Skrevet af juce, 11. marts 2020 19:52

Er du okay Søde?

Tænker på diiiiiig..

Kærlige kraaaam og knussssss

Juze.

Skrevet af juce, 17. marts 2020 21:55

Er du okay Søde?

Tænker på diiiiiig..

Kærlige kraaaam og knussssss

Juze.

Skrevet af juce, 17. marts 2020 21:55