Læs dagbog

Undskyld juze og tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 26. marts 2020 09:41

Først en undskyld med juze jeg ikke har svaret noget før, men det går nogenlunde. Jeg er rigtig ked af at jeg ikke har fået brugt min energi på dig, men har seriøst sovet det meste af døgnet og ellers været på arbejdet eller ordnet bank/hus ting.


Og så til min dagbog.
Jeg har oplevet en del. Først en masse undersøgelser som var rigtig svære for mig. Fremmed helt tæt på mig og så nervøsitet over at være under kræft udredning. Men gode nyheder. Ingen kræft ifølge de umiddelbare undersøgelser.
Så blev jeg henvist videre til medicinsk afdeling da mit stofskifte driller, og jeg stadig havde feber og er mega træt. Nåh men stofskifte er vist okay. De snakker i hvert fald ikke mere om det.
Men medicinsk afdeling mener feber og træthed skyldes min quetiapin.
Så i går skulle jeg snakke med psykolog og så kom min psykiater pludselig med.
Hun var meget alvorlig men lige så rar at snakke med som altid. Vi har lagt en plan for udtrapning af quetiapin som går ekstrem hurtig så om den 2/4 er jeg helt ude og senest en uge efter det så burde feber være helt væk hvis det skyldes medicinen. Men det tror hun ikke helt på. Hun har kun oplevet det i opstartsfasen ikke når man har fået det i år.

Jeg er meget nervøs for min reaktion på mindre medicin. Jeg mærker en fremgang som jeg er rigtig bange for forsvinder eller at jeg oplever en forværring.
Jeg er så bange for at komme tilbage til for f.eks. et år siden eller endnu værre.

Jeg er også nervøs for min søvn, da medicinen hjælper på søvnen.

Men jeg prøver at se på det positive. Måske jeg får noget mere energi med mindre sløvende medicin.

Jeg bliver ringet op af min psykiater på mandag hvor vi snakker sammen om hvordan det går.
Jeg må undvære min psykolog til efter påske da han har ferie. Det bliver en svær periode som jeg er nervøs for.

Men noget andet positive er jeg oplever mindre og mindre stemmer men humøret er ikke det bedste. Jeg er ked af det og irriteret over ingen energi.

Og så har jeg fået taget billeder af huset til hussalg. Det er spændende men det koster også kræfter at der sker så meget omkring mig.
Vi har fundet det perfekte hus 2 min gang fra vandet. Jeg håber vi får det

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Ung:) Du har intet at undskylde for:) vi er vist alle lidt ved siden af os selv. Jeg forstår god dine bekymringer omkring quetiapin, det er aldrig sjovt at skulle ændre på de medicin, men en nødvendighed desværre ven:X Hvad med en snak om et andet middel, hvis du finder dig dårlig på grund af udtrapning i må ha en nødplan, især nu her hvor alting er så usikkert. Jeg har selv måtte hive fat i fonen, og ringe til Livslinjen, hvor jeg fik en god snak, imens jeg havde et anfald af panikangst.

Men søde ung,det lyder nu godt med et hus, og ned til vandet, men jeg tænker der nok ikke er så mange som kikker på hus salg med C19 omfang eller? Måske er det netop nu?:)

Jeg har heller ikke så meget energi, så det bliver kun en lille hilsen, og ingen dårlige samvittighed! det er forbudt:) Stort knusssss ven

Juze:)

Skrevet af juce, 28. marts 2020 22:15