Læs dagbog

Fest og mor

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 12. august 2018 15:35

Jeg var til fest i går og det gik vel okay. Jeg klarede det men stemmerne pressede på i længe perioder men jeg blev men tog mig nogle pauser en gang i mellem. Hvor gik på toilettet eller gik med vores hunde.

Ellers er jeg lige gået på ferie og skal hjælpe min mor med at rive lidt hus ned så jeg kan få støbt på onsdag. Men min ryg begrænser mig ekstremt meget. Det gør så ubeskriveligt ondt. Selvom jeg tager smertestillende fast.
I går fik jeg det dog ikke til tiden og det måtte jeg betale prisen for i nat. Men sådan er det.
Jeg snakkede med hende som havde fødselsdag. Hun blev glad for gaverne. Vi havde også en andens gave med.

Min mor er sur. Sur over at jeg stadig tager medicin. Og nogle gange tænker jeg at det er nødvendig for at være i live.

Kommentarer fra andre brugere

Nu siger jeg lige noget og så kan du tænke over det, affeje det eller hvad der passer dig bedst. Jeg er ingen ekspert på dit liv, dine forhold, sygdom eller hverdag. Så husk på det. Jeg aner faktisk ikke noget om dig så at sige.

Men du har i flere år efterhånden beskrevet dit helt skøre forhold til din mor. Så er hun god, så er hun ikke god osv.

Har du nogensinde overvejet om du har lidt dependent personlighedsforstyrrelse? Hvem holder fast i deres mor så længe når de jævnligt beskriver hvordan hun ikke er god for dem?

Måske skulle du "vokse" op, cutte båndet og lære at stå på egne ben? ("Ja" si'r du; "Men jeg har ikke andre". Så lav andre kontakter for faen. Gå i noget selvhjælpsgruppe, meld dig til et strikke kursus, whatever).

Det ville da være pisse uhyggeligt hvis du fik et liv og en omgangskreds der ikke bare var din mor og dine non-stop konflikter med hende. Det er skræmmende.

Overvej det.

Skrevet af Anonym, 12. august 2018 22:59

NielsFisk... der var på et tidspunkt en del brugere der mente at ungpige er fake og så forsvandt h*n i et stykke tid... jeg siger det bare.

Skrevet af Anonym, 12. august 2018 23:11

Jeg synes også at det virker ret usundt det mor datter forhold. Og hvorfor kan hun ikke lide at du tager medicin. Jeg har tænkt om hun har så aggressive følelser overfor dig, at hun i virkeligheden ønsker at du skal få det
Værre. Kære unge pige kan du ikke selv se at din mor er meget usædvanlig, på en måde som ikke er god for dig

Skrevet af Ingeør, 13. august 2018 16:14

Hey igen smukke ung:)

Jeg bliver stadigvæk rørt når du skriver sådan nogle varme roser,
og ja den sorg, den har det vist med at smelte mine omgivelser
og bryde ud når som helst:/ men jeg er igang med at forsøge at
være noget for min lille familie også er jeg meget træt, men det
er ok. Jeg forstår godt du lider under de smerter i din ryg for dælen da! det at bevæge sig gør at du ikke kan sove ØV! har du en varme pude? ellers så når det er værst, kan man tage et varmt bad og piller og pakke sig ind i et tæppe, så de muskler som spænder i din ryg slapper af. Måske et forsøg? Godt du kom igennem helskindet igennem fødselsdagen, men ked af din mor er sur igen:/ Jeg for sådan en lyst til at vaske hendes mund med sæbe, når hun er efter dig, det har du virklig ikke brug for:( Jeg ved ikke med de kommentar du har modtaget falder i god jord, men hvis ikke kan du altid slette dem ok? og kun tage det som du kan bruge, som vil hjælpe dig ik:)

Tak for din altid søde omsorg, kæmpe knussssssss

Juze.

Skrevet af juce, 15. august 2018 18:09

Du skal da bare smide din mor ud, når hun er imod dit medicinfobrug. Hun er ussel, at hun ikke kan unde sin egen datter at tage medicin. Så sig til hende, at du ikke vil se hende igen, får hun har rettet sig.

Skrevet af Anonym, 15. august 2018 23:16

Du skriver iøvrigt fantastisk sammenfattende til trods for, at du skriver, at du i perioder er meget psykotisk. Det kan man slet ikke se i dine skriverier. Det kan den ægte varer lære noget af her.

Skrevet af Anonym, 16. august 2018 11:39