Læs dagbog

Svar fra sidst + ferie, byggeri og tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 28. august 2018 09:24

Der er flere af jer som skrive at jeg mere eller mindre skal droppe min mor. Det kommer ikke til at ske. Men jeg kan godt se jeres pointe. Hun burde sættes på plads. Men hun gør også en masse gode ting som jeg ikke skriver om. Måske burde jeg fremstille hende som hun virkelig er. Med dårlige og gode sider. Ligesom alle os andre.

Ellers går dagene med ferie og byggeri.
Byggeriet har givet mig mange problemer og søvnløse nætter.
Jeg har det svært. Men til gengæld har det betyder at jeg har fået øvet mig i at være i huset. Både alene (dog med Bandit) og med gæster og mor.

Jeg kan godt mærke at tankerne og følelserne går den forkerte vej. Men jeg har endnu ikke helt opgivet. Jeg kæmper lidt endnu.

Jeg har været til bisættelse for en uge tids siden. Min anden onkels kone døde meget pludseligt. Vi (min mor og jeg) har ellers ikke talt rigtig med siden mine bedsteforældre døde. Men han ønskede at vi kom men så kom vi selvfølgelig. Men hendes alt for tidlige død har sat nogle tanker i gang hos mig.
Hun levede livet fuldt ud og var glad for det. Og alligevel er hun pludselig væk. Kirken var fuld af mennesker som kendte og holdte af hende.
Så tænker jeg på mig selv. Hvorfor skulle hun dø når hun ikke ville. Men jeg lever når jeg ikke har lyst.
Jeg synes ikke det er fair.
Men jeg har lært lidt om hvor skrøbeligt livet kan være.

Stemmerne er egentlig ikke så slemme. Eller jo i perioder. Men jeg har heldigvis pauser. Men tankerne og den manglende lyst til at leve er svær at håndtere.
Angsten for nye ting er utrolig svær at have med at gøre.
Lige nu sidder jeg til service med bilen. Og jeg kan ikke kører den vante vej hjem og jeg har bare lyst til at græde og skrige.
Min mor har forsøgt at forklare mig en indviklet (for mig) vej hjem.
Lige nu fortryder jeg det. Hvorfor skulle der også lige være vejarbejde der.
Jeg må ringe til hende når jeg kører. Jeg hader bare at kører nye steder. Især uden gps eller nogen til at vise vej.

Nu begynder stemmerne så jeg stopper

Kommentarer fra andre brugere

Hej søøøøde ung hvad er der med din mor har ik fulgt så meget megd i dine dB ,men vil ,jeg gøre,Jeg høre os stemmer ,men mest Mattias du må gerne skrive meget mere om det så kan det være nemmere at at forstå ,men håber du er ok hygger om min have glæder mig meget til vi for penge igen ,men nu vil jeg se klip fra min farmors hus på you tube med Bodil Udsen god skuespiller mange knus ,og kram fra kira🌹☘️☘️☘️🍁nu er vi snart i septemtember snart falder efetrsårs bladene knus

Skrevet af Anonym, 29. august 2018 18:13

Hey Ung.

Tak for din søde hilsen:) Jeg er ked af dit tab, og kondolere:( det sætter mange tanker igang, jeg har det som du, at det ikke er fair men på en anden side, så ved vi jo ikke hvor længe vi lever, men jo det er svært:( Ked af din angst er tårnhøj især når det går ud over at skulle køre en bestemt vej. Alt nyt er angst provokerende desværre, det er vores fortids mennesker som bære den skyld, de havde det høje angst hormon, som gjorde at de havde flugt/kamp i blodet.

Jeg ved du elsker din mor utroligt højt, og at vi alle bære rundt på dårlige sider, men jeg holder med dig, for du er den som skriver, og ja det ville måske hjælpe dig selv, hvis du osse skrev lidt om de gode ting hun gør? men det er op til dig, du skal ikke underlægge dig andres krav og spørgsmål, det er din db, dit liv, din verden:) Jeg er dog glad på dine vegne, at du ikke er lige så plaget af stemmer, men det går vel op og ned kunne jeg forstille mig, og som du beskriver. Håber du kommer hjem i god behold og finder lidt ro, knusssssss herfra en træt juze:) Husk vores tåre er en måde at komme ud med svære følelser og sorg. Det er ok at græde søde, jeg har selv denne store sorg liggene tæt på mit hjerte, vil sætte en tude film på senere, og kramme en pude.

Hold fase ven:)

Skrevet af juce, 29. august 2018 18:39

Hej kir
Tak for din hilsen.
Jeg hygger også om min have sammen med Bandit og hvis muligt mor og Simba.
Jeg glæder mig til lidt sol som de siger snart kommer. Min ferie har været lidt kedelig i vejret. Når man tænker på alle de andre uger. Men ja sådan er det jo desværre.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 31. august 2018 20:19

Hej søde juze

Jeg kom sikkert hjem men hvilken angst og uro. Tæt på at græde så meget fyldte det. Men det hjalp at jeg kunne snakke med min mor på vej hjem så hun kunne forklare mig vejen.
Jeg har altid haft det svært ved nye og fremmed ting. Selv som barn. Jeg blev mobbet i skolen og var ude at se på en ny. Men jeg kunne ikke sige ja til at starte så det gjorde min mor men jeg fik hende til at udskyde det en uge så jeg kunne "sige farvel" men egentlig tror jeg det handlede om angst for det nye. For der var ingen at sige farvel til. Ingen.

Jeg tør jeg vil prøve at skrive om de gode ting også som f.eks. min mors gode sider.
Hos mig fylder det negative utroligt meget men verden er ikke kun sort. Der er også lidt lys.
Hun fortjener ikke kun at i hører om det dårlige.
Men det er det som jeg har brug for at komme ud med og derfor har det fyldt i mine dagbøger.

Mange knus og tanker
Jeg tænker tit på dig og din familie. Pas på dig selv og dine kære. Sender lys og varme til jer

Skrevet af ungpige, 31. august 2018 20:25