Læs dagbog

"Du gør jo alt det rigtige" + update

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 16. maj 2018 11:19

Sådan sagde min kp i dag. Og hvad kan jeg bruge det til. Jeg har det stadig eledigt. Jeg gør hvad jeg kan for at overleve. Men jeg overlever kun lige.

Jeg er ret frustreret lige nu. Føler mig ligegyldig.
Bare fordi jeg kan smile betyder det ikke at alting er godt og jeg er glad. Det er en facade. Jeg gemmer smerten indeni.
Jeg sover mellem 2-5 timer om natten hvilket jeg også sagde til hende. Men løsningen på det blev mere medicin til natten hvis jeg har det skidt ved sengetid.

Næste samtale medhende (udover gruppe) er om 3 uger. Det er længe at vente.
Jeg er ked af det i dag. Bange. Der er problemer med banken så det gør mig ekstra sårbar. Jeg skal ringe til en masse og jeg hader det.
Så alt i alt mange stemmer og stress.
Og så er der problemer med min mor og hende skal jeg bo fast hos de næste minimum 2 uger. Jeg får ret det nye hus omkring den 1/6.
Jeg kæmper stadig meget med at acceptere stemmerne. Jeg synes ikke det er okay at jeg skal leve med dem. De er så forstyrrende og frustrerende. Og de gør mig ked af det. Og noget så bange.
Og det lader ikke til at nogen forstår mig.
Ellers kæmper jeg med selvskade trangen.
--------
Jeg har det elendigt. Mange stemmer som opfordrer til selvmord og selvskade. De vil slå min hund og mor ihjel hvis jeg ikke gør hvad de siger. Jeg er bange. Rigtig bange. Og ked af stemmerne og tankerne.