Læs dagbog

Det er simpelthen umuligt + update

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 17. juni 2019 13:29

Det føles som en umulighed opgave at få det godt igen.

Jeg.har i dag talt med min psykiater. Og jah det endte med at det medicin hun foreslog jeg kunne prøve vil påvirke det smertestillende jeg får.
Så nu venter jeg i et psykisk helvede igen.
Hun vil tale med min egen læge og en farmaceut og så fik jeg en tid på fredag.
Det er åbenbart et gammelt præparat som ikke alle kan tåle det. Det var hun meget nervøs for om jeg kunne. Det gjorde mig.nervøs også.
Men jeg kan ikke holde det ud meget længere.
Når jeg ikke er på arbejde tager jeg meget pn (dog kun hvad der er ordineret) men det sløver. Men lidt ro giver det.

Jeg har i dag været nede med min mors og mit skrald og nu står den på ro. Jeg har taget en pn så er træt - ekstra sløvet.
Jeg er altid træt. Det er nok sygdommene og medicinen.
Ellers har jeg været ude med hunde og lufte dem.

Jeg har så svært ved at forklare hvad der sker indeni i mig. Vi talte om symptomer da jeg snakkede med psykiater.
Ja til selvmordstanker
Ja til stemmer
Ja til paranoide tanker
Ja til flashback
Ja til selvskadende tanker
Ja til depressive tanker
Ja til angst
Ja til tankemylder.
Min psykiater elsker min tilgang til mine symptomer.
Jeg forklarede mit tankemylder. Jeg oplever to slags. En hvor tankerne er tydelige og forløber hurtigt og til tider i ring.
Men jeg oplever meget ofte at tankerne kører så hurtigt at jeg ikke kan følge med.

Update kl 20
Jeg har fået et 6 sider lang lægeerklæring som skal udfyldes af mig og min egen læge angående min arbejdsskade sag.
Jeg har fået tid hos egen læge den 1.
Så har lidt tid til at kigge på den. Lægen vil gerne have at jeg svarer på så mange spørgsmål kan jeg selv. Så printede det ud og siddet en del med det.
Det er svært ar vurdere og svarer på alle de spørgsmål.
At vurdere selv i hvilken grad smerter jeg har.
For mig er det jo slemt. Især på arbejdsdage. Men hvordan vil andre se på det?

Derudover så har pn givet lidt ro så jeg har tænkt. Jeg er så ambivalent med alt. Selv med lysten til selvmord.
Jeg har en del tanker og nogle planer om hvordan. Men jeg forsøger at holde tankerne om hvornår på afstand. På den ene side har jeg lyst til at give op og bare gøre det og så på den anden side kunne det måske blive bedre igen. Måske vender dette mørke. Måske kommer solen frem.
Men jeg har heller ikke lyst til at leve hele mit liv sådan her.

Min hund kan mærke at jeg har det skidt. Han følger mig alle steder. Han kysser og lægger sig hos mig. Hans kærlighed og nærhed hjælper mig til at skubbe selvmordstankerne i baggrunden.

Lidt ord fra mig. En savnede jeg skrev om andet end smerte i min dagbog. Så her er lidt mere.

Jeg har fri i dag men har dagvagter de næste dage og en vigtig samtale onsdag som jeg ikke vil skrive om før den er overstået.
Det er svært at arbejde og være så psykisk sårbar (som min psykiater kalder det). Jeg har svært ved erkende det. Jeg har svært ved at passe på mig selv. Det giver mig noget at arbejde med mennesker. At gøre gavn og hjælpe andre.
Men samtidig stresser det mig utroligt meget.
Men jeg har til tider nogle gode kollegaer som jeg vil savne hvis jeg får nyt job. Jeg kigger nemlig efter noget som ikke er lige så fysisk hårdt for min ryg.

Nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal lave. Hører lydbog, male eller læse i slankebogen. Jeg har lyst til det hele og til ingen af tingene. Igen den ambivalens der ligger i min diagnose. Jeg er træt af den. Den påvirker alle valg i livet. Små som store.

Ellers er der ikke sket det store. Min mor er på arbejde her til aften så jeg har begge hunde. Har lufter dem og der er åbent ud til haven. Jeg har set tv, cykelløb. Og siddet med lægeerklæring og på et tidspunkt vil jeg læse lidt op på samtalen onsdag.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde ung. Der bare så meget som jeg syntes du ikke fortjener, og alligevel så er det din verden og din svære kamp:( Medicin er så dejligt når det virker, men et rent helvede når man ikke kan enten tåle det, el. når det som du skriver ikke går godt med smerter i kroppen. Men jo det gør en sløv, og træt, hvilket jeg kunne kan sige ja til, men flot du fik gået tur med begge wufferne:)jeg kan osse sige at de tanker kan køre helt af sporet, og når det sker så skal jeg ha pn. og ro så det tog ikke tager livet af en:X Godt din psykiater er på din side i alt dette her, men svært med lægeerklæring, men godt og positivt at du ikke skal gøren det alene.

Vi bestemmer jo ikke selv hvordan vi gå rundt med de mange traumer vi har, men jeg tror der er en mulighed at få den rette støtte, og den rette medicin som gør at du kan passe job og få venner, så ja det er godt du skriver dig ud af det, og lad ikke andre sige du bare skal tage dig sammen! Det er nok det værste råd man kan gi, at finde muligheder er vejen frem, små skridt, rom blev som sagt ikke bygget på en dag:) Jeg har som du osse svært ved at vælge om jeg skal tegne skrive se en film ect. men pluslig så finder du dig igang med et eller andet, læg forsigtigt tingene frem, så de er nemme at komme til, hør musik og lad bare tingene komme stille og roligt, sådan gør jeg, noglegange virker det, andre gange så er det ski en serie som vinder valget:)

Jeg vil slubre min kaffe inde jeg skal ud af døren med lucky, også har jeg lavet mamse til hele dannebro men en masse gode krydderier, en sejer, små sejre kan blive til store ik?:)

Hold fast og kæmpe knusssssssssssss

Juze.

Skrevet af juce, 18. juni 2019 18:45

Hej juze

Medicin er et svært område. Jeg har læst lidt på det præparat som min psykiater overvejer Og der er mange (rigtig mange) bivirkninger.
Men det er også et gammelt og ikke så anvendt præparat sagde hun.
Jeg tror jeg vil tage snakken med hende og høre hvad hun anbefaler.
Det her er i hvert fald uholdbart. Måske en ny mørk dagbog er på sin plads. Hm.
Jeg har ikke så mange ord men du skal vide at jeg har set din besked og er rigtig glad for den. Du giver mig lidt fornemmelse af lys og omsorg.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 20. juni 2019 20:13