Læs dagbog

PET-CT og tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 19. juni 2020 21:20

I går fik jeg klaret/overlevet scanningen. Suk alt ved den dag var en kamp. Men jeg er her endnu.
Jeg var virkelig bange for tja det hele.
Nu kommer så ventetiden på svaret/beskrivelsen. Jeg har ingen anelse om hvor længe jeg skal vente. Har ingen nye tider med hospitalet men tænker ikke det bliver foreløbig da jeg igen igen skal have taget blodprøver. Denne gang med mere fokus på mine led og muskelsmerter. Så gigt.
Jeg har ikke målt feber de sidste tja 5 dage. Det er helt vildt. Det har jeg ikke prøvet i månedsvis.
Men det gør også af jeg føler at jeg bare er til besvær og overdriver ting.
Jeg arbejder rigtig meget i denne uge og mandag og tirsdag med. Jeg har svært ved at overskue det. Især nattevagterne mandag og tirsdag. Men så har jeg også en del fridage. Glæder mig til ro.
Nå jeg kan ikke koncentrere mig mere og vil gøre klar til at gå i seng. Skal I dagvagt i morgen og kan slet ikke overskue det.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søed ung, syntes det er surt at du nu skal vente ude nogle som helst dato:( Så de næste 2 dage er du på, forstår godt du ikke kan overskue det, det er jo alt for meget og nej drop de tanker om andres tro, det er tanker som intet har i sig, og du gør dit bedste ok? :) jeg håber sådan at der vil skinne et lys for dig, og at tingene vil blive lettere. Jeg Takker diiig for dine lykønskninger omkring mit lille barnebarn, hun er bare nuser:) Men har ikke set hende nu i over en uge, og hedes mor og far skal vist lige komme sig over fødslen.

Jeg håber du er god ved dig selv, når du endelig for fri igen! Så står den altså på lidt sofa hygge og en fjerbetjening ik? :) Gid du kunne slippe for det job, men det er lettere at sige en gjort...stort knussssssssss ven

Juze :)

Skrevet af juce, 22. juni 2020 21:47

Hej juze
Tusind tak for din hilsen.
Her sidder jeg i min nattevagt med et øjebliks ro. Her er nu okay stille. Lidt at lave hele tiden men jeg løber ikke rundt.

Jeg håber du snart kan se den lille og rigtig nyde st hun er her. Jeg ønsker jer alle alt det bedste.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 24. juni 2020 04:32