Læs dagbog

Jeg er fyldt op psykisk og fysisk

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 27. maj 2020 14:04

Tja det er længe siden jeg har skrevet herinde. Jeg har ikke haft overskuddet og ordene til det. Jeg er udmattet og svinger en del i humøret. Fra at have selvmordstanker til at kunne holde livet ud.
Men der sker også en del omkring mig.
Hus salg
Bank skift
Øjenlæge
Feber/hospitalet
Arbejdet på hospitalet
Og så er der alle tankerne om corona

Første ting. Hus salg. Der sker ikke rigtig noget. Vi har sat det lidt ned men det hjælper umiddelbart ikke. Min mor og jeg snakker en del om hvad vi så kan gøre.
Vi overvejer at blive hvor vi er og så måske få noget leje rækkehus og evt bruge et overskud på bil eller sommerhus. Hvis vi får et rækkehus (vi er skrevet op), så kan jeg også få hjælp til leje hvis jeg en dag ikke kan arbejde. Jeg frygter nogle gange om jeg kan holde mange år endnu. Både psykisk og fysisk.

Så til bank skift. Det fik vi lidt styr på i forgårs. Vi fik aktiveret vores nye dankort og overført nogle penge. Men jeg er ikke glad for forandringerne og det giver skænderier med min mor.

Jeg har været til øjenlæge i dag. Meget nervøs for resultatet. Jeg har været hos Synoptik i januar/februar og de var meget bekymret så videre til øjenlægen. Men jeg fik en tid under nedlukningen så den blev rykket til i dag. Øjenlægen var slet ikke bekymret. Dog kunne hun ikke være mit syn til 100 % men kun 80 %. Hm irriterende. Men hun mener det meste skyldes min bygningsfejl. Jeg har fået dryppet mime øjne så har stadig svært ved at læse nu. Men det er mest lysfølsomheden er driller i dette flotte solskin. Jeg ville så gerne være ude og slå græs og nyde haven men det vil mine øjne ikke.
Jeg gemmer mig indenfor i stuen og ikke udestuen da den er for lys.
Efter jeg er kommet hjem så har jeg tænkt på noget min mor sagde, vil jeg ende med at blive hel blind. Når nu mit syn forværres så meget over kort tid. Hm. Men det ville lægen vel kunne se.
Hm jeg tænker for meget.

Så er der feberen. Tja det går op og ned. Men den laveste temperatur jeg har målt i hele forløbet var i morges og endda uden panodil. Jeg skal have taget blodprøver i næste uge og efter min nattevagt ugen efter ringer hospitalet. Jeg har stadig perioder med feber men den kan også svinge til under 38. Dejligt. Men jeg er så udmattet og jeg har hovedpine hver dag. Jeg kan holde den ud når jeg er på smertestillende. Jeg har ikke sagt noget til hospitalet om min hovedpine da jeg tænker det hænger sammen med mine øjne. Men hvad nu hvis det ikke gør. Det har jeg tænkt meget på siden jeg talte med hende sidst. Jeg skal blive bedre til at mærke min krop og sige hvad jeg mærker. Tro på at det jeg mærker er rigtigt. Jeg er så bange for få folk til at tro at jeg bare ønsker at folk skal have ondt af mig. At jeg bare opfinder det.
Jeg er bange for ikke at blive troet på. Selvom alle, min egen læge og lægen på hospitalet, har taget mig seriøst.

Derudover er jeg meget presset på arbejdet og tanker omkring hvad jeg mon fejler med feberen/træthed/hovedpine og om det gør mig mere sårbar overfor sygdom generelt og corona.
Jeg er rigtig tit bange og græder når jeg endelig er alene men det meste af tiden skubber jeg tårerne og følelserne væk.


Så til nogle problemer med min mor. Jeg oplever hende som mere og mere egoistisk og som nogle gange/dage kun vil have hendes behov dækket. Og så andre dage er hun helt anderledes. Jeg kan slet ikke finde rundt i det. Det er meget forvirrende og frustrende. Hun kan også blive virkelig vred det ene øjeblik for derefter at være helt rolig og næsten sød det næste. Det er så rodet at finde rundt i.

Det blev til mange tanker. Nu vil jeg prøve at hvile hovedet og øjene lidt.

Kommentarer fra andre brugere

god bedring

kh

Skrevet af SimonSaiz2, 31. maj 2020 23:23

Hey søde Ung:) Jeg har selv slåsset med lysfølsomhed, og måske er det medicinen som gir en bivirkning? Jeg håber da ikke du går hen og mister resten af dit syn:( bare tanken gys! Knus på forhånd:) Jeg ved ikke, jeg syntes du er en fighter, og forsøger at holde dig ovenvande, men du ved godt hvad jeg vil sige?:) noglegange skal man virklig tro på det bedste i andre, også når det komme til ens begrænsinger, og ja hvad er det værste vi kan tro, når de tanker om hvad andre tænker om os enligt er? F dem! fuck det pæne og rigtige! Du kæmper hverdag eneste f dag! så nej du er et dejligt menneske der forsøger at holde tungen lige i munden, og faktisk lider ret meget under det:(

Ang. din mor hvor gammel er hun? kan der være nogle ændringer på hendes hjerne evt.? Mine forældre kan jeg godt mærke noglegange er blevet de ti år ekstra - det med skifte i humøret også glemsomhed :X Måske du kan lokke hende til lægen under det påskud at hun har glemt en tid? el. endnu bedre at du elsker hende og lige vil høre om hun er okay?:)

Jeg er meget stiv i femøren, min datter kan føde når som helst og jeg går på nåle! så tilgiv mig de negative komponenter - og undgå S S for neden, bare et lille prej om sikkerhed:)

Kærlige tanker og støtte - lidt sent sorry, hold fast ik:))

Juze.

Skrevet af juce, 7. juni 2020 21:13

Hej Simon
Mange tak.
Og tak for din hilsen
Kh

Skrevet af ungpige, 19. juni 2020 21:08

Hej juze

Jah er noget bekymret over mit syn men nu prøver jeg faktisk kontaktlinser igen og det er en hel ny verden at kunne se tydeligt. Dog driller de i perioder men det er 3 dag jeg prøver dem så giver det lige en chance. Jeg skal til tjek om en uge.

Og juze Jeg håber du kan nyde din glæde over dit barnebarn og snart nyde deres selskab (barnebarn, datter osv). Mange knus og tanker herfra

Skrevet af ungpige, 19. juni 2020 21:12