Læs dagbog

Jeg kæmper

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 24. april 2020 12:52

Jeg kæmper en del.
Jeg har brugt, Tja, næsten en uge på at græde. Jeg aner ikke hvorfor. Eller jeg ved at jeg er presset på arbejdet og hjemme med hussalg og køb. Bank skift, mine mange smerter, min feber som er på vej tilbage.
Jeg havde en god samtale med psykologen i går. Jeg har ved flere samtaler holdt igen med hvordan jeg i virkeligheden gik og havde det. Jeg har det svært ved at mine følelser står på skrift i min journal, og på den måde foreviges. Men efter 5 dage med tåre så måtte jeg tage en beslutning. Jeg ville tale med ham og jeg ville prøve noget nyt for at vende det her. Om det virker er svært at sige. Jeg græder ikke så meget mere. Men jeg mærker ingen glæde ved noget som helst. I påsken mærkede jeg glæden og kunne smile i perioder. Men det er alt sammen væk nu.
Jeg savner virkelig det positive jeg mærkede lidt af.
Jeg kan ikke kende mime følelser længere. Det kører rundt med mig. Alt føles så meget stærkere og vildere. Når jeg bliver vred bliver jeg virkelig vred. Osv.

Og jeg er så forvirret og ja ked af det.
Men da jeg tog beslutningen om at der skulle ske noget så hentede jeg en bog og for første gange i en del år har jeg læst en hel bog og er i gang med den næste i serien.
Det er en serie jeg læste før jeg blev rigtig syg så jeg har helt glemt hvad der sker i den, så det er næsten som at læse den første gang. Jeg glemmer så meget.
Jeg har også få minder fra min barndom som jeg kan huske.

Mine stemmer er heldigvis på et nogenlunde niveau som ikke specielt er blevet forværret i denne uge. Dog driller de lidt i dag men nogle dage er bare værre end andre så jeg vil ikke sige at det vender nu.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Ung:) Ja vi kan ikke altid være perfekte og udvise styrke, men taaak fordi du skrev, og jeg kan nu godt forstå at du heller ikke ligefrem smiler stort! der er osse stoppet i din øvre del af hatten, men det er rigtig flot at du endelig kom til den beslutning om at indrage din psykolog:) Det er svært, at tænke tanke, at der nu er en Journal på en, men det vil hjælpe på dit videre forløb. Jeg ved at forstå hvordan det indre press kan lettes, det er nemlig ikke lige til at tro og føle når man står i det! men Mentor siger at selvom vi ikke føler vi kan dele det svære, så er det faktisk det eneste som virker, for når vi lægger alle kortene på bordet, deler vi ansvaret:)

Men fedt med en bog/serie:) Sådan! jeg kan heller ikke huske så godt fortiden, så hvis det hjælper dig at finde fokus så syntes jeg du burde få alle de bøger som bare står og keder sig i folks hjem:) Jeg håber de stemmer bliver ved med at rette sig, bare sådan så du kan få læst videre, og tak for både stjernedrys god bedrig og knussssssss jeg håber du fortæller hvad der sker, både i bøgerne og i alt det andet hussalg bank skift og din grimme og vedblivende feber, alt det du gerne så udgået for og imod.

Sender dig en lampe med en ildflue i, og en pose Giffler :)

Hold fast ven og kæmper knusssser

Juze.

Skrevet af juce, 24. april 2020 20:26