Læs dagbog

Ingen kp - ingen kan holde mig ud

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 25. november 2018 11:21

Fredag og weekenden indtil videre har været svære. Jeg har ikke min kp mere. Hun er stoppet og havde sidste dag fredag. Jeg føler mig efterladt og alene. Ikke en gang en som får penge for at tale med mig kan holde mig ud.
Jeg er ked af det. Jeg prøver at skubbe det væk men stemmen bruger det imod mig. Det er svært at ignorere en som taler til en meget af dagen.
Jeg har brugt pn en del. Men heldigvis har den øget dosis af fast medicin hjulpet på søvnen. Nu kan jeg endelig få noget hvile. Men nogen nætter vågner jeg en del gange men andre går det godt.
Jeg har det svært med så meget medicin men jeg frygter samtidig at få det værre. Jeg kan mærke mørket kommer og omfavner mig. Trække mig væk fra andre mennesker og verden.
Jeg er bange
Det nye pn hjælper heldigvis når jeg har mange selvmordstanker. Men jeg må kun tage det en gang om dagen så jeg gemmer det til det er rigtig slemt så på vejen derhen er svær.

Jeg kæmper rigtig meget med følelsen af ikke at være elsket jeg føler mig så alene. Jeg betyder ikke noget for nogen
Alle ville blive glade hvis jeg døde.
Jeg har mørke tanker. Og jeg har ingen jeg kan dele dem med
Jeg overvejer dog igen at åbne op overfor lægen på tirsdag. Hun plejer at være god til at få mig til at åbne op. Heldigvis har jeg stadig hende.

Det er svært ikke at have andet end en sekræter at ringe til. Jeg har det bedst med at skrive når jeg har brug for hjælp. Og nu er jeg tvunget til at ringe og jeg har det svært med uvisheden om hvem der så vil kontakte mig.

Jeg er så langt i mørket at jeg planlægger selvmordet. Dog har jeg ikke planlagt tidspunktet endnu.
Jeg har også mange fysiske oplevelser. Hvor jeg kan mærke kniven. Jeg kan mærke overgrebene. Jeg kan se overgrebene.

Kommentarer fra andre brugere

Næe

Skrevet af Øllgård, 25. november 2018 13:57

Ung DU ER BARE SÅÅ SØØØD!!!! Taaak for dine varme ord:))) dem forsøger jeg at tage imod, for vi/og du især er kærlig og fantastisk, for du giver jo osse en masse, husk at klappe dig selv på skulderen det er så vigtig for vores selvværd:)

Fredag sidste dag? <Hvorfor? skal du så ikke ha en ny kp? og jo selvf. kan folk holde dig ud! det er dit ømme hjerte som skriger at det er din skyld, og oven i de stemmer som konstant modarbejdter dig!:( Ved god at mørket snige sig ind, efterlader et krater af smerte, og altsammen fordi en stjernepsykopat har gjort stor skade på diig:( Krammmer dig tæt og visker at tingene en dag vil vende, at du finder en behandler som vil hjælpe dig og at du ikke skal gi op vel! Hold fast! Jeg ville blive meget ulykkelig hvis du gik bort!:( bare tanken gør mig dårlig:( men kender som skrevet til dit mørke, og det er så vigtigt at få snakket ud omkring det hele.

Forstår godt at det er svært at hvem der skal kontakte dig, men jeg håber du får lidt mod, ved at vide at du ikke er alene i denne storm kaldet livet! Jeg kan blive helt vildt vred på dine vejne, når du skal igennem alt det, og måske er det fordi det har taget mig 30 år at få hjælp som passer til mig. Det er faktisk svært at få, når du og andre skal lide uden hjælp, og jeg føler at det er uartigt at politiker ikke gør noget mere ved sådan en som svindleren Britta, at de penge hun tog kunne ha gået til en som dig! det er så uretfærdigt! ØV hvor skulle hun ha en kugle om benet og arbejde ude i en mark på lang tyndskid s´marker for ever!

Bliv ved med at passe din medicin, jeg ved godt det er svært at skulle vente til senere når man brænder indvendigt, men godt at høre du få bare lidt ro søde ven. Og ja kan du få en snak med lægen ville det måske være en ny begyndelse? man ved det ikke før man har prøvet vel:) Jeg vil slutte, og håber du får en rolig aften og nat, jeg skal ud med min hund og lave en kande te, se min børne serie Doctor Who og forsøge som du at sove igennem:)

Knusssss og kraaaaaam'

Juze.

Skrevet af juce, 25. november 2018 18:58

Kære Ung pige, Jeg er virkelig ked af at høre, at du har det sådan. At en kontaktperson stopper er en svær ting, særligt fordi det er en person der har været så meget for én, som han / hun har været. Dels fordi det er mennesker der ser os, også når vi er såbare, og har det svært, at sige farvel. Jeg har selv kæmpet med ikke at rode mig ud i at få en kontaktperson, af samme årsag. Men at de følelser som du fortæller om, synes jeg du skal vende tilbage til psyk med, for du skal naturligvis have hjælp til at få det bedre, uden bare at dope dig. ! - I feel your pain! - De bedste ønsker her fra / Netas

Skrevet af Netas, 25. november 2018 22:03

Hej ungpige.

Jeg siger lige nogle ting som kan virke lidt "anklagende" eller malplacerede. Men jeg føler det er på sin plads her.

Jeg døjer også selv med psyken. Og ved at det altid er meget meget nemmere at løse alle andres problemer end ens egne. Så hav det i baghovedet når du læser videre.

For det første; Hvem er det der ikke kan holde dig ud? Din tidligere kontaktperson? Fordi vedkommende skifter arbejde?

Nej. Når man er "fanget" i depressive mønstre og kæmper med lavt selvværd, kan man blive en smule selvoptaget. Og tro at alt handler om en selv. Måske ville hun bare noget andet? Et bedre job, mindre tid, højere løn, whatever. Hvorfor skulle det handle om dig? Jeg er sikker på at der er 100 af overvejelser der kommer før dine behov når hun overvejer hendes fremtid. Sådan er det bare.

For det andet; "Ingen kan holde mig ud"

Siger hvem? Hvorfor fortæller du folk hvad de kan og ikke kan? Kender du det der med at folk siger man er sur? Og selv man ikke er, ender man med at blive det for de insisterer på man er det?

Hvis jeg mødte verden med den idé at de synes jeg er syg, ulækker, uudholdelig osv, ender det med at blive en selvopfyldende profeti.

Jeg besøgte en veninde for et par år siden mens hun var sygemeldt med depression. Og alt var alle andres skyld i hendes hoved. Alle hadede hende. Og alt gik skidt for hende pga alle andre end hende selv. Jeg stoppede med at besøge hende. Jeg er ikke interesseret i at få at vide at jeg hader mennesker eller ikke kan holde dem ud. For hvis jeg skal høre på det igen og igen, ender det med at blive sådan.

Det er pissesvært at løfte sig ud af sin navlepillende, selvfikserede vrangforestillinger når man har det skidt. Jeg formår det ikke altid. Men det er sgu vigtigt at man gør forsøget og prøver at holde hovedet over vande end synke ned i selvmedlidenhed og vrangforestillinger om andre og deres motiver, følelser m.v.

Se på det sådan her; Du får en ny KP. Det er en ny chance for måske at rykke dig endnu mere, få det endnu bedre og møde et nyt og forstående menneske. Og tillykke med det. Han/hun er sikkert skidegod.

Held og lykke med det hele. Hav det dejligt.

Skrevet af Anonym, 27. november 2018 02:35

Hej juze
Tusind tak for dine søde ord. De varmer og jeg prøver at tage dem ind. Men f... Hvor er det svært. Sådan rigtig at tro på at jeg er sød og kærlig at nogen kan holde af mig. Men tak.

Jeg får en ny kl, når de en gang har fået ansat en ny. Indtil da skal jeg tale med forskellige og det gør mig utryg og bange. Og det får mig til at lukke i. Jeg er så mistroisk og paranoid over hvad de fremmed vil bruge det jeg siger til. Stemmen får mig til at tro på at de f eks. Vil kontakte mit arbejde og jeg så vil blive fyret eller grint af. Det er svært.
Jeg fik en okay god samtale med lægen og jeg skal tale med hende igen om 3 uger. Hun er god nok og nem at tale med.

Jeg håber sådan at du snart vil mærke lyset skinne på dig og føle glæde. Det fortjener sådan et kærligt menneske som dig.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 29. november 2018 13:44

Hej Netas

Jeg kan godt forstå du har kæmpet for at undgå en kp. Jeg havde det også svært med at få en. Men det har også givet mig meget og jeg har lært en masse. Men jeg tror også det handler om at finde den rigtige.
Det er svært med den medicin. Hvor meget osv.
Jeg synes allerede at jeg får en del. Men mørket kan også være ulideligt at holde ud så jeg skal finde en balance mellem det hele.
For jeg skal også være klar nok i hovedet til at kunne arbejde med mine problemer.

Mange knus og tanker og tak for din besked

Skrevet af ungpige, 29. november 2018 13:51

Hej Mighal

Jeg kan kun sige en ting. Tak !
For du har så evigt ret.
Jeg skal arbejde med mine stemmer og tankegang.
Jeg talte også lidt med min læge om det med ingen fast kp. Jeg skal også øve mig i at åbne rigtig op ellers kan de ikke hjælpe mig med at hjælpe mig selv.

Men tak fordi du åbnede mine øjne.
Jeg har gået nogle dage og tænkt over hvordan jeg bedst kunne svare dig for jeg er dybt taknemlig over at du åbnede mine øjne
Nu skal der arbejdes med det
Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 29. november 2018 14:02