Læs dagbog

Corona! - og sådan noget

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 23. marts 2020 13:43

Træls situation- men jeg er ikke blevet smittet. Min børn formaner mig hele tiden og fortæller mig, at jeg er i risiko-gruppen- ja, det ved jeg :-) til overflod.
Min bror kiggede forbi, og tog et brev med for mig- han er også i risiko-gruppe så jeg lagde brevet på et bord udenfor - og vi havde mere end to meter imellem os, da han hentede det

ja, vist skal vi passe på

Men hvor det dog undrer mig, at så mange mennesker stadig tager i supermarkedet flere gange om ugen!!- Dagligvarer, kan da købes på nettet! Jeg forstår det simpelthen ikke! kan godt forstå, at man ikke kan sidde i eller uden for egen bolig hele tiden, men hvorfor dog fare hen og stå i kø og røre ved alt muligt, og møde en masse mennesker, som måske ikke overholder afstandsreglerne..

Kan de virkelig ikke finde på andet at foretage sig??

Hørte mine naboer i går stå med afstand og diskutere hvor køen var mindst- og hvor folk ikke tog hensyn, og hvor de gjorde-!Jamen-så bliv dog hjemme! Bestil det du skal bruge på din pc..-Nej jeg råbte det ikke, men det var lige før!

Hav det bedst muligt derude

Kommentarer fra andre brugere

Hej Voksen.

Ja, enig - ikke alle tager det alvorligt nok.

Husk at tænde for TV, Statsministeren har noget at sige i dag kl. 15.00.

Knus

Skrevet af Åsa, 23. marts 2020 14:07

Mange har ikke budget til at handle online. På f,eks nemlig . skal man købe for minimum 400 kr. Det er godt at man kan handle ind online, men der er mange der ikke har den mulighed. Fordi deres tilrådigshedbeløb er for lavt per måned.

Skrevet af Frederik40, 23. marts 2020 19:53

Hej voksen

Jeg tror, at vi alle gør det på den aller bedste måde, men der kan være mange grunde til at gå i supermarkeder. Det er fint, at du har fundet en god måde for dig. Jeg støtter stadig vores lokale Rema, men jeg er meget forsigtig.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 24. marts 2020 12:29