Læs dagbog

Sommerferie

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 28. juli 2020 11:33

ja, pensionister kan også holde sommerferie- jeg har været en uge i sommerhus med familien- der hvor vi plejer at tage hen. Og det var dejligt-bortset fra at jeg altid savner B. i det hus- ja, på en måde synes jeg, at han er der. Hans ånd er der.
Og så købte jeg en af de billige togbilletter, hvor jeg kan rejse i hele landet- jeg tog lige en forlænget weekend til Skagen- måtte lige gense det- og den nye Anna Ancher udstilling. Bare så flot.- Det var en lidt drøj tur med alle de skift- de bruger jo ferien til at reparere skinner- men ok- er lidt stolt over at jeg kunne - min gigt er lidt plagsom.
Men min astma er fin fin. Jeg får en ny slags behandling med en sprøjte hver måned -plus de to slags spray, jeg har fået i 2 år nu. En dyr behandling -tak til skatteyderne. Kunne jo ikke betale 12.000 pr måned som sprøjterne koster.
Der er nok en sammenhæng med mine gigtsmerter- før i tiden fik jeg jo ret ofte prednisolon- og det har holdt smerterne nede. Men nej- jeg vil ikke bytte- astmaen skal ikke være så fremtrædende mere!-Ellers så går mit liv vel som mange pensionisters- hverdagen fylder jo en del- har en lille smule frivilligt arbejde- i kirkens regi- og læser teologi for lægfolk i Århus. -Coronaen har spændt ben for mange aktiviteter- og det er ikke godt- men håber vi kan se lidt fremad nu. Hilsen til jer alle- nye og gamle

Kommentarer fra andre brugere

Dejligt at høre om din sommerferie. Jeg har også været i Skagen og det er meget længe siden jeg var der sidst. Hvor det bare et flot område. For mit vedkommende valgte jeg udsætte besøget på Skagens Museum til engang udenfor sæsonen fordi der var en alenlang kø. Vi tog fra Aalborg hvor der går et direkte tog (dog med en masse stationer) en gang i timen. Men det med transport kommer jo an på hvor man kommer fra :-)
Det lyder godt at du har fundet en god behandling mod astmaen. Det er træls med prisen, men det giver dig sikkert en masse muligheder for at bevæge dig mere.
Ja det bliver på mange måder godt når perioden med Corona er overstået. Det er også meget dejligt at læse om dine forskellige aktiviteter. Jeg håber at du får en fortsat god sommer.

Skrevet af hypenhjertet, 28. juli 2020 12:36

Hej voksen

Det lyder hyggeligt med ferien, selvom jeg forstår, at du savner B. Jeg har altid beundret din evne til bare at kaste dig ud i tingene uden at være afhængig af andre, som nu din tur til Skagen. Der er også smukt.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. juli 2020 14:56