Læs dagbog

Oplæg + hjemmeside

En side i dagbogen "And so it begins...."
Skrevet af zetaphax 8. januar 2019 00:28

Jeg har idag overstået en stor ting i mit liv.

Jeg har holdt et oplæg omkring mig selv, min sygdom og mit liv dertil. Det var holdt for ca 10 mennesker.

Jeg er ikke typen der skilter med at jeg faktisk lider af en sårbarhed, men idag, har jeg gjort op med det. Jeg har gjort op med at jeg har lært at leve med min sygdom, jeg vælger at leve mit liv til det potentiale jeg selv kan præstere.
Sådan har det ikke altid været. Jeg har budt min familie og ikke mindst mig selv, en masse omstændigheder, som ikke har været optimale.

Nu er de første sten lagt og vejen skal bygges på solide brokker, der kan løfte vores nye tilværelse. Tiden har aldrig været vigtigere!

Med en familie forøgelse, og et sind der nu kan virke nogenlunde optimalt, er jeg klar til alt hvad livet smider min vej. Jeg er ikke "helbredt", men jeg har lært at leve med de udfordringer livets spillekort har givet mig.

Jeg har valgt at lave en lille hjemmeside, der beskriver min vej, min hverdag og og min nye hobby (yups der er billeder!). Jeg vælger at dele min opfattelse og mine erfaringer med jer alle, så jeg måske kan hjælpe en anden med en sårbarhed, eller måske give et indblik i hvordan man som pårørende kan agere.

http://www.zetaphax.wordpress.com

I skal være velkommen til at smide en kommentar eller skrive til mig her på facebook, hvis der er noget i mener jeg burde tage op.

Kommentarer fra andre brugere

Wauw!

Det er stærkt gået, zeta!

Tillykke fra mig
jegvinder

Jeg er vild med dine billeder, så stærke, jeg ser dig i dine billeder.

Wauw!

Skrevet af jegvinder, 8. januar 2019 03:55

Hey Zetaphax:) Det er fantastisk at du har stillet dig op foran andre mennesker og delt dit inderste omkring din sygdom, du er så sej! og ja jeg er osse ved at bygge mig et nyt fundament, at indse man er syg og dernæst kan begynde på den lange rejse livet jo er, det gør en verden til forskel:) Jeg har været inde og se din cite og den er virklig god, fede billeder du har taget:) håber at se nogle flere med tiden, og god beskrivelse af et psykotisk sind, den indre kamp og behandling. Jeg er for sky til at være på fjæs, tror bare folk vil myrdet mig:) så ja det er her eller på chatten, jeg kommer. Men det er et rigtig vigtigt bydskab du har gang i, og jeg håber vi kan bryde grænserne omkring psykisk sårbarhed, hilsner fra

Skrevet af juce, 12. januar 2019 23:38