Læs dagbog

Vi er snot dumme

En side i dagbogen "Livet op og ned..."
Skrevet af Bipolarix 9. november 2017 23:56

Sjovt nok tror jeg faktisk jeg er lidt dum.
Jeg ved at mange vil være enig med mig :)

Jeg træffer valg jeg godt ved ikke er gode for mig.
Egenomsorg er en svær diciplin...
Men et eller andet sted gør jeg det jo nok alligevel, jeg er her jo endnu...

Min ekskones søster har lige fået konstateret Alzheimers..
En dejlig pige på min egen alder (vist et par år yngre), med to næsten voksne børn.
Hendes liv er gået helt itu...
Hun skal nu testes for om medicinen kan hjælpe hende.
Kan den det, har hun længere levetid.
Hvis ikke....

Det gør sindsygt ondt at høre.
Jeg har ikke kontakt med hende, men det piner mig alligevel at hun må tage en så tung skæbne på sig.
Det er ikke retfærdigt...
Vi burde bytte, hun og jeg...

Sygdom, død, fattigdom, ødelæggelser, krig og hungersnød.
Og det aller værste er at magtfulde og rige mennesker får nogle af disse ting til at ske, for at de selv kan få endnu mere magt.
Og så siger de at VI er sindsyge???

Vi er satme godt nok dumme, når vi agerer stemmekvæg, og vælger folk som går deres ærinde...
Nogle gange skammer jeg mig over mine medmennesker...
Enten er de dumme, eller også er de lige glade.
Hele lortet er på vej ud over kanten, og det eneste som betyder noget for dem er at de kan opretholde status quo....

Endnu flere gode grunde til at forlade denne hastigt smuldrende planet...

Men det går sgu først op for folk, når vandstanden stiger mellem ti og tyve meter...

Fuck, vi har brug for engle... Og seks milliarder dåser intelligens at hælde ud over jordens befolkning !
Hvis det kan gøre det..

Selvmordstanker er ikke langt væk, og det er på ingen måde svært at finde en god grund.

Vi står over for den største humanitære krise siden WW2, og ingen gør noget.
To mellemøstlige lande slås om indflydelse i regionen, og det koster millioner af menneskers død af sygdom og sult/tørst..
Og mens vi ser det i Tv-Avisen, drikker vi kaffe og spiser kage.


Lorteland!

Kommentarer fra andre brugere

Knus søde kan godt forstå du har det svært men du har os lige mistet din kærste sorgen er den værste det er så hårdt at miste men jeg håber du for hjælp og har nogle at tale med det er svært med at gå alene tomheden og savnet ingen har ret til at sige man ikke må være kedafdet sorgen har man ret til at bevare og få grædt ud det er så svært at miste men du er ikke alene knus og kram fra kir bare skriv

Skrevet af kirae2002, 10. november 2017 05:06

Hej Bip, jeg håber , at du har det ok . Fik du lavet din tatovering ?

jeg er helt enig med dig i jordens tilstand , alt går i den forkert retning . Jeg ser ikke længere tv-avisen , men megetcofte deadline , hvor der er en mere uddybende dialog . Jeg har levet økologisk i 30 år , ikke haft bil og kørekort, ingen unødvendige maskiner ( tørretumbler m.m ) for at passe på jorden og lige meget hjælper det , men jeg har det godt , for så har jeg da gjort mit . Der er alt for meget magt og prestige og pengebegær til i verden . Nu tror jeg så ikke på engle , men hvis vi er mange nok , der sender et signal , så tror jeg på det .

Kh mosi og pas på dig .

Skrevet af Mosi123, 12. november 2017 11:10

Der var engang en der sagde, at danskerne var tossedumme. Desværre kan jeg ikke huske hvem. Men det er meget rammende.

Mellemøsten er en besværlig størrelse. Det hele udspringer vist i dengang de fleste af landende var vestlige kolonier og Pakistan fandtes ikke før Englænderne gav Indien selvstændigheden tilbage. Et Israel som først blev til en realitet dengang Palæstina ikke var selvstændig stat men en vestlig koloni og vesten ville give jøderne et land ovenpå den store udslettelse. Er jøderne et folk en race eller blot en religion. Det har Herbert Pundik en jøde, dansk journalist og forfatter skrevet meget om i sin erindringsbog. Et folk kan have et land men ikke en trosretning dermed kunne Israel ikke retfærdiggøres. Imellemtiden er der opstået teleban og Isis, der begge kæmper for en religiøs stat. Hvad er retfærdigt ? det er blevet lidt udsvævende. Måske jeg har fået noget galt i halsen, men det er der så mange der har også de politikere der skal stemmes om til kommunevalget.

Imens kan vi se rockerkrig i Nørrebro i København i et kvarter hovedsageligt beboet af andre end etniske danskere. De er ved at tage magten i kvarteret. Et sted man ikke skal færdes når det er mørkt.

Og så er Putin og Trump blevet "brødre". Hvilke konsekvens vil det få, når/hvis Putin gør større indhugst i Europa end "blot" Ukraine. Løber USA for Nato-forpligtelserne fordi DK bl.a. ikke har oprustet i ønskeligt omfang.

Så er der klimaforandringerne og en hel masse mere.

Og ja, så kommer gamle kun i bad engang om ugen på plejehjemmene. De gamle som oplevede 2. verdenskrig og som byggede et samfund op på stumperne af den ruin Tyskerne var skyldig i. De mennesker behandler samfundet skamfuldt.

Den kolde krig er igen en realitet.

Skrevet af Ingeborg, 12. november 2017 14:40

Heey Bip Taaak for dine varme ord her i denne kolde tid;) Jeg har stadigvæk en følelse ikke at ha lov til at få ros, og når du skriver pæne ord, er det som om det er til en anden person, og jeg kan ikke svare rigtigt på det sorry men taaak ven;) Egen omsorg er bestemt en disciplin i sig selv, du burde ha en ol medalje!;) Er ked af du også har sygdom i din familie, det tager virkelig hårdt på en:( Og ja engle er tiltrængt - tror de kom forbi i aftes i mine stue, el. måske farmor? for ting faldt ned og en flaske ude noget i begyndte at ryste? Jeg ved hvad hun ville ha sagt, at hun elsker mig og er her måske ikke i en menneske form, men at hun altid vil være der for mig.

Og ja det med vores poder, det gik for hurtigt, og man kan slet ikke fatte at man har skabt et menneske, der selv kan få born, men vil vi ha børn når co2 udslip gør planten skrøbelig og om 100 kan vi ikke overleve, på grund af klimaforandringerne, de er her jo nu;( Sne om sommeren og storme uden lige, fattige lande der ikke kan være en del af de vigtige møder, en forsker sagde for et år siden: Hvad skal jeg sige til mine børn? Det er så skræmmende og jeg vil som du ønske paradis på jord, men modet svigter el. troen gør:X

Jeg håber du som mig holder fast selv med slemme selvmords tanker, tag den udstrakte hånd fra psyk hvis du for det endnu værre ok? Jeg vil slutte, kaffen og musik, og jeg har lige været ude og gå i den frisk vind. Alting ligner som det plejer, men vi ved alle at Donald dum som har trukket U.S.A ud af aftalen omkring vores jord! Han burde brændes på bålet:Z Håber han dør af et hjerteanfald, el. en snigeskytte ha! af med hoved skreg dronningen...

Hold fanen høje og tak endnu en gan for dine ord:)

Knusss
Juze.

Skrevet af juce, 13. november 2017 14:03