Læs dagbog

Konsekvens

En side i dagbogen "Livet op og ned..."
Skrevet af Bipolarix 24. februar 2018 18:51

Jeg gider ikke mere nu.

Der er allerede flere dagbøger jeg er holdt op med at læse.
Og i nogle af de jeg godt gider at læse, må der åbenbart ikke stilles et kritisk spørgsmål ?

Sidst spurgte jeg til urimeligheden i at forvente at ens behandlere skulle kunne mærke vores smerte...
Hverken mere eller mindre.
Det medførte en nedsmeltning hos en bruger jeg holder rigtig meget af.
Samtidig fik jeg skudt i skoene at det er fordi jeg er mand???
Af en eller anden grund skal det blæses op til at jeg generer vedkommende, og at jeg "går efter" en syg og svag bruger.

Jeg har aldrig fået svar på mit spørgsmål.
Det forekommer mig også ret lige gyldigt nu.

At mennesker jeg holder af, og har skrevet en del sammen med, pludselig flipper ud, og i øvrigt undskylder sig med at de er syge...
Tjah, det sætter tanker i gang...

Og at jeg "til dels" kan tilgives fordi jeg er i sorg ???
Hvad har min sorg med det at gøre???

Man kan godt opføre sig anstændigt fordi man er syg.

Et eller andet sted så vil jeg ikke længere bruge min tid her inde.
Måske er jeg en hård nyser, men det gør ondt alligevel.


Jeg ønsker jer alle, især JegVinder, en god tid fremover.
Måske kommer jeg igen, men regner egentlig ikke med det.


Kærlig hilsen, Bip.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Bipolarix

Det er sygdommen/tilstanden, der taler og den kan du ikke nå ind til.

Jeg er enig, en psykiater/læge/psykolog skal ikke kunne mærke patienter/klienters smerte. Hvis psykiater/læge/psykolog begynder at mærke patienten/klientens smerte, bliver de for personligt involveret.

Vi ses måske et andet sted, hvis du holder pause herfra.

Knus Ingeborg/Flint

Skrevet af Ingeborg, 24. februar 2018 19:48

Har du ikke læst mit sidste indlæg? omkring mænd? skal jeg skære det ud for dig? undskylder fordi jeg er syg? Næ det kan jeg for pokker ikke gøre for? Og tak Ingeborg fordi du blander dig, det vil sgu helt klart hjælpe på sagen.:X Omkring dit spørgsmål så ja de skal ikke ud af vinduet, men jeg har da fordælen da lov til at skrive jeg er træt og ked af dem? Er det ikke det vi bruger vores dber til?
Hvis du overhoved havde holdt lidt af mig, ville du forstå jeg ikke ville ha at alt dette her skete, og at jeg bare manglede et knus, et sødt ord og ikke spørgsmål...

Ked af du smutter, jeg er i farezonen måtte tage ekstra medicin, men det er nok også forkert at skrive, kan du ha det godt, jeg viste inderst inde at dette her ville ske. Så f hende spåkonen jeg har taget hendes job.

Skrevet af juce, 24. februar 2018 22:38

Hej Bip.

Synes det er synd at du smutter, for du har faktisk meget at byde på :)

Og helt ærligt, hvis Juce ikke ville have at folk skrev i hendes db, så kunne hun jo lave den hemmelig :)

Skrevet af Noralie90, 24. februar 2018 22:51

Elsk mig mest når jeg fortjener det mindst, for da behøver jeg det mest.

J.

Skrevet af juce, 24. februar 2018 23:00

Juce ...."det vil sgu helt klart hjælpe på sagen", jamen det er da dejligt.

Skrevet af Ingeborg, 25. februar 2018 00:23

Kære Bip

Jeg vil ikke tage afsked med dig, for du skal komme igen. Det håber jeg sådan at du gør, for jeg er glad for dig.

Både dine egne skriv i din dagbog og dine skriv i andres dagbøger lyser af, at du er et menneske, der tænker over tingene og giver hvad du har, du skriver hvad du føler, det kommer fra hjertet. Du er ærlig og det værdsætter jeg meget.

Jeg vil meget nødig undvære dig herinde : )

Kram
jegvinder

Skrevet af jegvinder, 25. februar 2018 16:18

Take care, dig kan jeg godt lide :)

Skrevet af sofieeifos, 25. februar 2018 21:25

Kære Bip, øv for du er en af dem, hvis dagbøger, der giver mig mening at læse :) du har mange kloge betragtninger , syntes jeg , som giver mig anledning til at tænke over , så øv :(

Dernæst forstår jeg ikke , at du ikke bare glider af , når dine kommentarer ikke bliver værdsat , for hvem gider spilde sine gode ord og energi på nogle, som ikke værdsætter det . Jeg fornemmer også og overvejer nøje, hvilke kommentarer jeg giver, da jeg ved , at det skrevne ord kan være nemt at misforstå og måske især i et forum , hvor folk er mere sårbare . Jeg er selv en gang eller to kommet til at fornærme uden at ville det bevidst . Generelt syntes jeg, at hvis man har en åben dagbog, så må man også kunne forvente nogle kommentarer i den , men man fornemmer jo hurtigt, hvis de ikke er ønskede ,når der ikke svares eller der kommer et surt angreb tilbage .
Og selvfølgelig er det ingen undskyldning ikke at opføre sig anstændigt fordi man er syg , men det skal selvfølgrlig gå begge veje . Det er generelt svært at have dybere samtaler på skrift , syntes jeg .

Pas godt på dig og jeg håber vi “ses” igen, kh mosi

Skrevet af Mosi123, 26. februar 2018 17:51

Kære Bip

Jeg har læst rigtigt meget med fra sidelinjen herinde - især fra da jeg var udiagnosticeret. Du har meget at byde på synes jeg, især pga. din baggrund og den viden du har og dine kommentarer er altid velargumenterede og velovervejede.

Konsekvensen af en konflikt med en bruger skal sgu ikke være, at du smutter. Jeg håber at du tager en lille pause, samler nogle kræfter og så tænk, at vi jo alle sammen har hver vores måde at reagere på når en vildfremmed på nettet skriver til os.
Nogle ignorerer det der ikke passer dem og andre bliver sure - og de fleste påskønner det heldigvis.

Don't go!

Kærlig hilsen
mig

Skrevet af Anonym, 26. februar 2018 18:07

Hej min næste.

Jeg har i ca 9 år fulgt med her på depnet, siden jeg røg ned i et gabende tomt hul første gang.
Men kun skrevet højst en håndfuld kommentarer, da jeg kan se reaktionerne på andres indlæg ofte er præget af en fastholdelse i det sygelige, eller vilde kampe og had mellem folk, som jeg havde lyst, men ikke turde blande mig i, af frygt for konsekvenserne.

Jeg vil gerne fortælle dig, at dine indput, har trøstet mig i, at der er "gode" medmennesker til, som forholder sig til et indlæg og rent faktisk ønsker at bibringe en anden vinkel, og ikke bare sende en kage frem og tilbage.

Der ligger selvfølgelig en trøst og tryghed at vide, der er andre der følger dem og holder af dem, og det skal der også være plads til herinde.

Men når du bliver angrebet for at være bedrevidende, ond mand og deslige, så ser jeg det som et udtryk for menneskers sårbarhed overfor forandring, og indre vrede over at blive modsagt.
Det er ikke en definition på dit ærinde, tværtimod ser jeg en omsorgsfuld mand, der trods sorg, stadig rækker hånden frem.

Vi mennesker tilbøjelige til at klamre os til dem der aer os med hårene, trods det at der tydeligvis ingen forandring sker.

Omvendt vil jeg også påstå,at der findes behandlere, der direkte er så kolde og kyniske at det er ødelæggende for hjælp og fremskridt.
Kemi og empati er ikke altid nødvendig, men det hjælper unægtelig, når man er presset og mistroisk overfor andres motiver, og har oplevet svigt.Det er min personlige erfaring.

Jeg håber, især for andre skribenter, læsere (som mig) og nye brugere, at du ikke trækker dig, medmindre du har brug for det, for at passe på dig selv.

Jeg ønsker dig det alt godt, og må Gud give dig en fremtid og et håb, i din sorg.

Kærligst mig, som allerede nu er nervøs for om det jeg har skrevet bliver mistolket.Det er skrevet i den bedste hensigt, ligesom jeg oplever dine indlæg var.


Skrevet af Dinnabo, 26. februar 2018 21:10