Læs dagbog

Valget mellem drømmen og realiteten

En side i dagbogen "Livet uden facaden"
Skrevet af HopefulSoul 28. maj 2016 16:14

Jeg står i lidt af et dilemma. Skal jeg vælge af følge min drøm eller skal jeg forblive i den realistiske verden ?

I 2013 startede jeg på seroquel. Jeg mener dosis var mellem 1000 og 1500mg. Jeg skar hurtig ned til 600mg og senere hen til 300mg imens jeg var indlagt, grundet jeg var for træt og tog på.
Jeg vil rigtig gerne skære yderlig ned i min seroquel, fordi jeg har så svært ved at komme ud af sengen netop fordi jeg er træt, selv efter 12 timers søvn. Jeg går glip af dagen.  Det er ikke et liv, jeg vil leve mere.
Mit forslag til lægerne var 100mg ned. Det viser sig man kun må skære 25mg ned. Fair.

Hende fra min læge jeg går til ugentlig og som kender mig ud og ind, hun synes ikke det er en god idé.  Hun forstår hvorfor jeg vil, men frygter for mit liv, efter det i december. I december gjorde jeg voldsomt selvskade, 100 sting, blodmangel og døden for døren. Jeg forstår hende, men jeg vil også ha mit liv igen. Jeg forsikrede hende om, at hvis jeg skar ned og det var ved at gå galt, ville jeg med det samme gå tilbage til de 300mg. Hun er ikke meget for at tage beslutningen, grundet hendes manglende viden indenfor området, men jeg er patienten og jeg vælger.

Hende jeg går hos i psykiatrien, som ikke kender mig så godt, men som har erfaring indenfor psykiatrien og medicin, siger go for it. Selv de 100mg.

Så hvem lytter jeg til? Hende uden erfaring inden for området, men som kender mig ud og ind. Eller hende med erfaringen inden for område, men som ikke kender mig så godt?

Min nye idé  er så at skære 50mg ned til at starte med i stedet for de 100mg. Jeg kender jo til abstinenserne og jeg ved min egen grænsen for hvad jeg kan klare. 

What to do ?
P.s. jeg svare tilbage på jeres kommentar via en kommentar i denne dagbog.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Hopefulsoul

Hvad med at skære de 25 mg ned og så se, om du kan klare det. Hvis det går fint, kan du skære yderligere 25 mg ned, indtil du har skåret i alt 100 mg ned. Jeg synes ikke, det er en god ide at skære 100 mg ned på en gang. Jeg tænker, at du kender dig selv og ved nogenlunde, hvad du kan klare, men det ville også være ærgerligt at få det rigtig dårligt.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. maj 2016 18:08

Hej jhn

Tak for din kommentar.
Drømmen er jo at skære 100mg ned over 3 gange. Realiteten er 25mg over 12 gange eller vente.
jeg føler lidt hvis jeg nøjes med de 25mg så kan jeg lige så godt vente. Derfor tænkte jeg 50mg i stedet.

Knus Hope

Skrevet af HopefulSoul, 28. maj 2016 18:40