Læs dagbog

Skod dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. januar 2019 16:47

Det har været lidt en skod dag .. vågnede i morges og havde bare mega ondt i maven og jeg bløder bare rigtig meget ... Var svimmel og jeg frøs . Men jeg vidste bare jeg SKULLE i skole ... Det var jo sidste dag i dag og vi skulle gennemgå de tekniske retningslinjer .

Nå men afsted kom jeg jo og kom også ind på skolen . Ja og så kom jeg op til klassen og så var døren låst .. sukkk ... Nå men jeg stod udenfor og ventede og der kom også nogen af de andre bla A .. ja hun sagde ikke så meget hun var optaget af mobilen fint nok .

Ja og igen igen så larmede tøserne og læreren bad dem om at være stille ha ha de sidder og snakker hele tiden . Det kan godt være de snakker undervisning men jeg kan ikke høre noget når de larmer. Men godt nu har jeg fri fra dem de næste to uger .

Ja jeg skal jo skrive eksamensopgave .. men det var egentlig meget godt i dag at jeg fik snakket med nogen af de andre der er lige så fortabte som mig ha ha .. Men ja jeg starter med at kigge på det i morgen og hente de sidste bøger .

Jeg fik seriøst ikke noget ud af undervisningen i dag .. jo hun forklarede godt nok de tekniske retningslinjer men dem havde jeg jo allerede læst hjemmefra ... og så skulle vi bruge en time på at sidde og lave litteraturliste .. seriøst der er så meget man skal tænke over når man laver den .. men jeg vil kigge på de opgaver vi har fået og så se hvordan de har gjort det .

Nå men altså nu er jeg træt og jeg slapper af har været i bad og sidder og får en sodavand og hygger mig lidt .

Åh ja og så i går skulle vi jo bestille rejsen til Bali . Ja det var en længere forestilling ha ha.
Først skulle vi jo sammenligne billetter til flyet ... Ja vi skal så flyve med Qatar Airways til Doha og så videre derfra til Bali . Det tager ca 6 timer til Doha og så skal vi vente ca 3 timer på vejen ud og 9 timer på vejen hjem og det tager 10 timer fra Doha til Bali men det er fint nok det er kun to timer mere end vi plejer at flyve og vi sparer mange penge . Det bliver fedt nok og vi skal flyve på buisness class og vi skal jo sidde sammen men vi kan også ligge sæderne ned det er altså dejligt når man skal så langt .

Ja og så har vi bestilt hoteller .. 4 forskellige hoteller fordelt rundt på øen det er fedt nok. Det er bare sjovt .. Det ene hotel vi skal bo på der var kun EN villa ledig i November .. ret vildt men ok det er et lille hotel og det ligger lige ved noget turist sted så det er nok derfor men vi skal bo rigtig godt .

Ja det tog ca 4 timer at bestille det .. hold nu op og vi skulle jo printe alle tingene ud og alt det der .. Men det gik jo og godt vi startede lige da manden kom hjem .

Men nu er jeg bare træt ... ja og eksamen kører hele tiden i baghovedet .. Men det bliver nok bedre når jeg først kommer igang.

Sender søde JHN masser af krammer og noget lækker kage .. Jeg håber du har det bedre i dag søde ven og jeg har tænkt på dig .
Ja vi har det skidt begge to men i morgen er en ny frisk dag ha ha .. og det er kagedag i morgen tror jeg nok .
Jeg så noget skiskydning i går og tænkte lige på dig .. Ja jeg giver ingen mening i dag .. jeg karter rundt jeg ved det .
Men en varm tanke og en krammer det får du min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder som en hård dag, ven! Det er da så træls med den mave, og at du var så dårlig. Men flot at du kom af sted, selvom det så ikke havde været så nødvendigt, ærgerligt nok. Men jeg synes alligevel, det er fint, at du tog derind, så du også kunne snakke lidt med de andre. Det er som om, det bliver nemmere med sådan en opgave, når man har nogen at dele det med, synes jeg. Det er ligesom at have det psykisk dårligt, der er det også nogle gange, at det bliver nemmere, når man kan dele sine tanker. Ja, jeg ved heller ikke, om jeg giver mening, haha.

Ja, der er meget at tænke på med sådan en opgave. Jeg kan huske, at jeg syntes, det var sjovt nok at lave litteraturliste osv., haha, men jeg er også lidt skør. :)

Fed at I har bestilt rejsen! Det lyder godt nok hårdt med alle de timer, det tog, men nu er det på plads, og så kan I bare glæde jer. Jeg glæder mig også til at høre om, hvordan det går. Men det bliver garanteret skide godt. :)

Jeg er også træt og vil snart i seng, men ellers en ok dag, tak. Ja, måske lidt kage i morgen eller i hvert fald noget slik, haha. Ja, det går skidt, men vi klarer det alligevel, ikke. Vi kan godt. Der er hele tiden udfordringer i livet, men sådan er det åbenbart, og vi kan jo godt, når vi først kommer i gang med det. Måske tænker vi for meget? Jeg ønsker dig SÅ meget held og lykke med opgaven, når du får den!

Kan du have det rigtig godt, søde ven! Jeg synes altid, du giver mening! :) Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. januar 2019 18:49