Læs dagbog

Godt det er weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. august 2017 10:39

Ja jeg er glad for det er weekend og vi skal ikke noget i weekenden . Jeg trænger til at slappe af har haft alt for meget at se til her på det sidste.

I dag kommer ham den nye vinduesmand og tager mål og så skal vi lige snakke lidt om nogen ting . Ja det er fint nok .
Jeg skal ikke ret meget andet i dag og har heller ikke noget overskud lige nu .

I går var jeg inde og se på skolens side og se hvor mange der er på de hold jeg skal gå på .
På græsk og filosofi er der ca 30 det er fint nok men på bibelkundskab er der 130 ???? slap nu af ja ok jeg tror det er fordi alle skal have det på samme tid men det er godt nok mange på et hold .

Ja og jeg er nok mega nervøs/stresset over det der med at skulle starte et helt nyt sted .
Det var godt at snakke med studievejlederen men jeg er jo stadig meget nervøs .
Jeg har også valgt mere og mere fra af den de der introdage .. jeg kan ikke overse det .
Jeg vil tage med til rundvisning på skolen og høre om tutorordningen første dag og anden dag vil jeg bare med til præsentationen af de forskellige afdelinger .
Jeg vil også med til den immatrikulationsfest det er jo en vigtig ting men jeg ved altså ikke om jeg orker semesterstart foredraget for det varer to timer så vidt jeg kan se men jeg må se ad .. det kan jo være det ikke varer så længe for vi skal jo fra skolen og ind på Frederiksberg og det tager da noget tid .

Nå men ellers skal jeg jo bare hygge lidt og passe på mig selv og æde noget kage og nyde min søde mand der giver pizza i aften ha ha.

Sender søde JHN en kæmpe krammer og ja ååånnndskyld jeg spiste din kage ha ha du får bare to i dag så og en pose af dit yndlingsslik ha ha .
Håber du får en dejlig dag og pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da også naturligt at være nervøs, når man skal noget nyt. Det er jeg i hvert fald også selv. Men jeg håber, du hurtigt vil tænke, at det er rart at være der.

Det er godt at vælge det vigtigste intro til og så se med resten. Man skal jo ikke overbelaste sig selv, allerede inden man er startet.

Det var godt nok vildt mange på et hold, men der vil nok være nogle, der falder fra. Men alligevel, ja puha da. Du må skabe dig din egen lille boble, hvor du kan "flygte" ind i og så beskytte dig selv lidt. Det skal nok gå, når du kommer i gang.

Kan du også passe godt på dig selv! Og mange tak for kage, haha. Ja, jeg synes jo nok, at jeg ikke skulle snydes for min kage, haha. Jeg har faktisk lige købt både slik og kage, ups. :)

Jeg håber, det går godt med vinduerne!
Mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. august 2017 12:30