Læs dagbog

Skoletid

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. februar 2017 15:17

Ja så er ferien slut og nøj jeg havde bare en rigtig dårlig nat i nat ... Jeg var vågen det meste af natten og havde det bare rigtig skidt med alle mulige tanker i hovedet .
Ja både om skole og alt muligt andet ... Ja livet er sq ikke altid nemt.

Ja jeg var også lige inde og se på den der uddannelse jeg overvejer .. men der er praktik og det skræmmer altså lidt ... ud og *arbejde* i 10 uger ... det er ikke lige så fedt har bare ikke den store sucess med at arbejde og det minder bare lidt om dengang jeg var i praktik som sosu hjælper selvom det her jo slet ikke er det samme ... Der skal jo nok være en der hjælper mig og jeg skal slet ikke lave det samme men kom bare til at tænke på det . Åh ja altså men jeg tror måske jeg kaster mig ud i det ... måske ...

Jeg bare træt af det hele lige nu ... træt af at gemme mig på toilettet på skolen og bare vente på tiden går .. træt af at være fed og ikke have noget tøj der rigtig passer mig .

Nå men altså sådan er det jo bare ... Ja bare en skodnat . Men jeg har sovet i dag og det var skønt ...
Ja det er godt at være hjemme og bare kunne slappe af inden skolen starter igen .

I morgen kan jeg se vi skal se film i Fransk nøj det er skønt så kan jeg hygge lidt der og Tysk er bare godt glæder mig til at se mine venner der ... Men seriøst jeg ved ikke om jeg orker religion ... kl 8 og så mellemtimer ... og alt det ævl og larm ha ha ... men nu må vi se.

Men nu skal jeg ud og købe ind jeg har slet ikke spist noget i dag har sovet det meste af dagen ha ha og manden er sulten ... han er sq bare så dejlig og sød .

Sender søde JHN mange tanker og hepper på dit nye liv og en frisk start ... det er vist noget vi begge godt kunne bruge .




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er svært med den fremtid, og hvad du skal. Jeg ved det ikke. Jeg ved ikke, hvor hård praktikken er, men jeg er nu ret sikker på, at du godt kan finde ud af at arbejde. Du kan meget mere, end du selv tror! Men jeg kender godt det med at være angst, når man tidligere har haft nederlag. Jeg håber, du finder noget tro på dig selv, for du er så meget værd og kan så meget!

Åh ja, og så får man bare så mange andre tanker om, at man ikke dur til noget. Jeg kender det virkelig godt. Det er rædselsfuldt. Men lige nu er du meget optaget af skolen og fremtiden, og så er der nok bare ikke overskud til at tage sig af vægten og alt det. Måske kommer det, hvis der kommer lidt styr på alt det andet? Husk bare at du er god nok lige meget hvad!

Dejligt hvis du kan få en blid start på skolen i morgen. Ja, du må da lige overveje det med religion.

Ih altså, kan du så se at få noget at spise! :) Der skal noget energi til!

Ja, lad os starte på en frisk, og så skal det nok gå. Det tror jeg også!

Du får rigtig mange varme tanker tilbage og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. februar 2017 15:50