Læs dagbog

Jeg savner ham

En side i dagbogen "Igen og igen og..."
Skrevet af PernilleH 11. december 2017 09:14

Jeg har brugt weekenden på småkagebagning, gåture og brændekløvning. Jeg har prøvet at hygge mig med tingene, men det hele har bare mindet mig om min eks-kæreste.

Småkagebagningen minder mig om, at vi ikke skal lave julehygge sammen i år.

Gåturen mindede mig om alle de gåture vi har haft sammen og dengang vi lavede snobrød over bål.

Og brændekløvningen mindede mig om hvordan jeg ønsker mig et hus med en brændeovn og en at hygge i haven med.

Jeg ved godt at han var en idiot fordi han var mig utro. Og jeg ved godt han ikke var god for mig, fordi han ikke var til at stole på.

Men hold kæft hvor jeg savner ham.

Det hjælper så heller ikke, at alle omkring mig er gravide, køber hus eller flytter sammen og jeg sidder derhjemme alene uden nogen at tage i biografen med eller noget.

Jeg er hamrende ked af det idag, fordi jeg bare gerne vil have ham til at komme og give mig et kram.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Pernille

Er det mest ham, du savner, eller det at have en at lave noget sammen med? Altså er det ham konkret eller mere tanken om huset og børnene osv.? Jeg tror, det er meget normalt at savne, selvom han har været et svin overfor dig, og jeg er sikker på, at du vil komme over det savn, for du ved godt, at han ikke var god for dig, ligesom du siger.

Men derfor kan du jo godt savne alt det, det kunne have ført med sig. Hyggen med en kæreste, at flytte i hus med brændeovn. Men det kan du arbejde med, tænker jeg. Ud i verden og møde nogle andre, skønne mænd. Måske skal du bare lige give dig selv lidt tid først til at komme dig over bruddet? Men du skal nok finde den helt rigtige, det er jeg sikker på.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 11. december 2017 18:50