Læs dagbog

Status

En side i dagbogen "Indviklet udvikling"
Skrevet af SimonSaiz1 1. januar 2018 00:05

23:51. 31/12'e 2017. Status.

Nytåret er lige om hjørnet, et par minutter væk, som jeg sidder på min pind og skriver, og det er på tide at gøre status.

År 2017 har, uden tvivl, været et af de hårdeste og mest brutale jeg har været igennem; og jeg har set meget lort, mere end noget menneske skulle, eller har godt af.

Min eks, evigt fagre Linsey har fyldt det meste af dette år; smerten har været noget nær ubærlig, og jeg er lykkelig for, endelig, at være igennem det; mistillid, svigt, forrædderi, løgn, lort og skuespil.. Et øjebliks, 9 måneders lykke, for et år i smerte så brutal, at jeg frygter det har arret mig for resten af mit liv; er ikke sikker på, jeg kommer til at elske igen, og ikke sikker på, jeg har lyst til det heller. Ikke en dansk pige ihvertfald. Ikke en pige på "lønningslisten".

Det er nok. Og dermed mit vue mod 2018.

Jeg er, med lidt møje, besvær og hårdt arbejde, færdig med Danmark i den udstrækning, jeg kan komme væk herfra; jeg er ikke lykkelig her, og ved, at så længe jeg bliver her, så finder jeg den ikke. I er alle steder, og I kan rende mig, rent ud sagt.

Jeg har de her "flashes", hvor jeg tænker; kan det virkelig være rigtigt, at der sidder en flok mennesker, en stor flok mennesker, der, decideret, er koncentreret om at fucke mit liv op.. - Øjeblikke, hvor jeg har lyst til at skyde det hen på vanvid og tankespind, og håber, det er det, men.. Det kræver 20 minutter på PC'en for mig, så er I der igen, og så kører den gamle nedslidende mølle igen..

Det er ikke noget, jeg har lyst til at deltage i yderligere, og derfor, som sagt; 2018: nye begyndelser, ny start, nyt land: farvel, lort.

Så blev det nytår, og det eneste jeg kan sige er, at jeg håber, at resten af jeres liv bliver lige så lortet som mit 2017 har været, og, at resten af mit liv bliver så lykkeligt, som den tid, jeg havde med den pige, der sagde, hun holdt af..

Utroligt..

Nuvel, Velkommen til år 2018, fuckhoveder, jeg håber, I går kløjs i det. <3

Simon, første januar, 2018