Læs dagbog

Fuck væk fra mine smøger, Danmark!

En side i dagbogen ""
Skrevet af SimonSaiz2 3. januar 2019 00:21

Fagfolk skal BARE blande sig uden om min økonomi, mit liv, min sundhed og mit VALG.

JEG betaler til statskassen, præcis som alle andre, og hvis jeg vil FUCKING ryge, så fucking GØR jeg det!

Og nej; fuck af med argumentet om, at; "Skal JEG betale for, at DU ryger, og koster en arm og et ben i indlæggelser og pleje..???".

For svaret er; "JA, det fucking skal du!".

Og jeg skal fortælle dig hvorfor.

Fordi det er en fælleskasse, og det kommer ned til én fucking ting; Vi skal ALLE kunne bruge den!

"Jamen, jamen, jamen, jamen!! - Du VÆLGER at ryge...??????"

Og ja, det gør jeg; præcis lige så vel som du VÆLGER, at æde slik, køre for hurtigt i ny og næ, drikke bajere, eller UNDLADE at gå i fitnesscenteret, SELVOM du VED, det ikke er godt for dig at blive hjemme!"

I skal IKKE fucke med vores smøger, for det er fucking STØRRE end de pinde, nogen af os kan li' at putte i os.

Det handler om retten til at vælge selv, at være herre i eget liv og om, at HVIS man blander sig det her, hvor går grænsen SÅ for Staten, når den skal indkapsle de potentielle menneskelige udgifter..??

Siger vi ja her, så er der - moralsk, juridisk og etisk, ikke det mindste problem i, at staten forlanger, at du skal have løbet en marathon om ugen for at få lægehjælp (du ved, du burde løbe, så, rent faktisk, er dit fedladne korpus, helt konkret dit eget problem; du må selv punge ud for dit nye hjerte, hvis du altså vil leve, forståes), din sukkersyge er dit eget problem, dine børns sygdomme er dit problem, for.. Du ku' bare ha' ladet være med at få dem med en partner, der nedarvede dem til dem..

Kan du se hvor fucking sygt det er..?

Det koster at have en velfærdsstat, og det koster med offentlig sygesikring, men det er den PRIS, man betaler for, at mennesker i det her samfund, har deres EGNE VALG, deres egne BESLUTNINGER, og deres EGEN FUCKING FRIE VILJE!!

I Fucking RØR ikke vores smøger, for det næste skridt er et dybt selvisk, konservativt, borderline USA, hvor INGEN får hjælp, og INGEN giver en FUCK for sin næste.

Vores samfund koster penge, men det er reglerne; det er prisen vi betaler for vor FRIHED.

Krafteddeme!