Læs dagbog

Det er rart at skrive igen

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 30. marts 2023 22:57

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal starte, tingene køre rundt lige nu. I dag var jeg hos min bostøtte og vi fik snakket lidt om forskelligt. Da jeg så kom hjem, kom angsten og det er så hårdt, heldigvis går det jo over og det er det jeg skal huske på.

Huske på det går over, Huske på det bare lige er når det står på og det forsvinder igen. Problemet er at jeg jo har haft angst de sidste 30 år, hvis ikke det er mere, og det sætter sig på nethinden. Men som sagt kom det og de gik over igen. Bagefter var jeg lidt ved siden af mig selv.
Det kan godt være jeg kommer til at nævne angst nogle gange, ikke fordi jeg vil bore i det, men simpelthen for at få det ud.

Jeg glæder mig altså til det bliver rigtig forår, sådan en dag hvor det bare har regnet og regnet, er godt nok lidt svær at finde det indvendige glæde frem.
Men hver dag kigger jeg til mine spirer og håber de klare opgaven med at vokse og blive stærk, det er virkelig noget der kan give glæde, så lige ud i haven, vintergækkerne er ved at være lidt væk, nu er de næste i rækken ved at titte frem. Jeg så lige en due der kom ind og kiggede på fuglebadet og drak lidt vand inden den hoppede ned på græsplænen.

Måske kommer jeg også rundt om det at spise, ja det har altid været en svær hindring, men jeg spiser da ikke for lidt mere, men til gengæld mere. Det kan være både godt og ondt, folk siger jeg har vejet alt for lidt, men nu siger jeg så det omvendte, for meget. Jeg vil ikke sådan bore i det, for det er et svært emne, men måske kan jeg puffe lidt til mig selv for at huske at komme på vægten, eller sige hov i dag spiste jeg det og det og er stolt af mig selv.

Jeg tror ikke der er en forkert måde at skrive dagbog på, tror det er noget den selv skal finde ud af, jeg håber lidt jeg kan holde fast i at skrive, for tror helt sikkert det er godt for mig. Skal nok bare lige finde ud af at få tingene skrevet så jeg ikke kommer til at nævne navn fra familie og deslige. Det ved jeg ikke lige hvordan jeg skal gribe an.

Jeg fik sgi taget mit aften medicin alt for sent, men håber når jeg smutter at jeg kan lytte til musik og spille et spil på tlf og så blive træt, det plejer at hjælpe. Min ondt i maven tror jeg er forsvundet, det er rart, rigtig rart.

Sov godt i nat