Læs dagbog

Indlagt i snart 2 mdr - "lære at leve med det"?

En side i dagbogen "Ung med bipolar"
Skrevet af emma2794 5. april 2016 19:33

Hej alle sammen

Nogen af jer kender mig jo fra tidligere, så tænkte, at jeg lige ville smide en update, efter sidste gang jeg skrev herinde.

Jeg blev indlagt et par dage efter det opslag. Ikke på den sædvanlige afdeling, men et sted hvor de er "specialister" i bipolar. Min farfar blev opereret for kræft og kæmper stadig, men er ikke i livsfare.

Så ja, har brug snart 2 mdr. her med op- og nedture. Har fået nogle søde faste kontaktpersoner og en skøn psykiater, så det gør det hele lidt nemmere.

Jeg ved ikke, hvornår jeg skal udskrives, men formegentlig (og forhåbentlig) ikke lige i aller nærmeste fremtid. Jeg er slet ikke klar. Min verden er stadig sort og kredser kun og selvmord, men bliver det nogensinde nemmere? Hmm..

Føler hele tiden jeg har en kamp mellem at skulle bekæmpe tankerne, før de bekæmper mig? Hvornår går det galt?

Undrer mig egentlig over, om man (som nogen siger) bare skal "lære at leve med det". For synes da det er lidt umuligt at leve med, at man ikke vil leve? Eller er jeg bare for selvkritisk til at ville leve på den måde?

Kommentarer fra andre brugere

Hej Emma

Tak for din søde hilsen!

Jeg håber da, du får det meget bedre, for det er ikke rart at skulle leve med selvmordstanker. Jeg ved det ikke - noget bliver man måske nødt til at leve med, men jeg tænker, det mere er sådan i "småtingsafdelingen", men det kunne da være godt, hvis man bare kunne få det helt godt. Men de store ting synes jeg ikke, man skal finde sig i. Jeg håber, du vil kæmpe videre, for jeg er sikker på, der er et godt liv til dig!

Dejligt at det går godt med at være indlagt. Det er vigtigt med nogle gode personaler, så man føler sig tryg. Jeg håber, du får lov til at blive, til du er helt rask!

Kram jhn

Skrevet af JHN1, 5. april 2016 21:46

Hej søde Emma
Hvor er det dejligt med en Update fra dig. Jeg har tænkt på dig.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 6. april 2016 17:28