Læs dagbog

Hej J - Ja, nemlig :) - Hej igen, J

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 6. januar 2023 08:55

Seføli passer man på andres ting, når man låner, og selvfølgelig leverer man tilbage. Sådan er det bare. :)
Det er nok svært at undgå "den slags" trælse oplevelser; så der er ekstra god grund til selvomsorg og selvpleje, så det er nemmere at klare sådanne forhindringer..

Min lille hund er jo ikke helt ung længere, men han har det godt. Han skal ha taget EKG for at sikre at hans hjerte har det godt. :) Jeg kan ikke lade være med at smile og grine lidt, når jeg forestiller mig, hvordan han skal ha små lapper - jeg ved ikke hvad de hedder, dem der skal sættes på - alle steder på sin lille hundekrop.
Selv om det er dyrt at ha hund, føles det rigtig godt at tage sig af den. Det er så banalt - men det føles rigtig rart. :)
Jeg håber det gik godt til zumba igår.
Hvordan gik det med at få lavet ansøgningen om boligstøtte.
En god og rolig dag og weekend til dig,
ette

Hej J
Hvor er det rigtig dårlig stil at din udlejer ikke vil hjælpe dig... Hvad er nu det for noget og hvorfor vil han dog ikke det..
Jeg tror jeg vil prøve at spørge på værestedet, hvad du skal gøre og om de vil hjælpe dig på den ene eller på den anden måde..
Ei, altså.. Jeg håber at du tager det i stiv arm og spørger om hjælp hvor du kan. Det løser sig -:)
Også :)
God Weekend - og hah - ja, sådan er det: Jeg var sammen med min mor i dag - dejligt, at være sig selv igen! :D Barnaby! Han er da til at forholde sig til :)
Bedste tanker og krydsen fingre for at der snart sker noget med hensyn til at få tilbudt ny bolig
Måske vil du forklare lidt mere, hvad det handler om (?) m.h.t. at søge om boligstøtte og hvad det er at han ikke vil... ?