Læs dagbog

Barista - Det er mange år siden

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. januar 2023 09:57

Dagens første kop kaffe.
Pleasure, at jeg kan sidde her i fred og ro - sender dig en tanke, J - tak til velfærdsdanmark at jeg ikke skal ud og være en del af mængden..
Igår var jeg inde i det kulturhus jeg er begyndte at komme i. Hyggeligt, igen.
hmm... ellers ikke så meget.. bortset fra fred og ro.
Jeg skal ha købt nye afskårne blomster i dag.
God Weekend :)

Det er mange år siden, at den ene af mine bedstemødre døde; men det var omkring det her tidspunkt.
Jeg vil tage ned til gravstedet inden så længe.
Den første gang jeg var der og så gravstedet, blev jeg sådan lidt lettet over at se at stedet ligger lidt afsides og allerede dengang lagde jeg mærke til hækken, som stedet ligger op til.
Jeg tænkte på, hvor de forskellige har stået ved de begravelser der har været. Da jeg gik ind i kirken, tænkte jeg på, hvor de har siddet.
Jeg kom også i tanke om at T, "grandkusinen", har fortalt mig, at min far havde holdt en kusine i hånden - da, de som voksne - havde været til en begravelse og gik fra stedet. (Endnu et guldkorn og lidt godt - måske - det håber jeg - dukker der lidt mere op)
Jeg tænker stadig på, om jeg skal tage ned til den skole, hvor min bedstefar hentede bøger til at læse op for sine drenge.
Jeg har fundet et lokalhistorisk arkiv i området og overvejer om jeg skal se på det også.
(Om jeg nogensinde keder mig... Nej! Verden og livet er fyldt med muligheder. Det er dælme med at gribe dem og bruge løs! At jeg tit mangler fokus og at koncentrere mig "indgående" (?) - f.eks. om at skrive - det er en anden ting.

Nå, nok for nu..