Læs dagbog

Udskrevet

En side i dagbogen "Mod lyset.. Here we go.."
Skrevet af melle 8. november 2017 13:36

Tirsdag d. 7/11:
I går blev jeg udskrevet efter 2 ugers indlæggelse. Det hele startede med at jeg havde det rigtig skidt, så jeg skar mig og til en overdosis oxapax. Af sted på somatisk for at få kul og blive syet. Da jeg var færdig på somatisk, blev jeg tvangsindlagt på røde papirer på psyk i Roskilde, og derefter tvangstilbageholdt indtil i torsdags hvor jeg sagde jeg ville samarbejde med dem i stedet for at være tilbageholdt. Det har ikke været en rar indlæggelse. Jeg har forsøgt at begå selvmord, selvskadet en del og slået og sparket efter (og ramt) personalet i affekt.
I lørdags var jeg på orlov hjemme på opholdsstedet, og det var virkelig dejligt. Igår havde jeg det endelig godt nok til at blive uskrevet, og forlangte mig derfor udskrevet med det samme. Det er selvfølgelig både svært og rart at være hjemme igen, men jeg er virkelig glad for at være udskrevet.

Derudover har vi fået afgørelsen på vores ansøgning om efterværn, og den har kommunen afslået. Det var nok også en del af at jeg lige pludselig fik det så fandens dårligt. Mine forældre er i gang med at skrive klagen, og vi bad derfor om aktindsigt. Jeg synes virkelig at det er noget bullshit meget af deres begrundelse.

Maden i dag har været rimelig kaotisk og svær. Jeg sprang morgenmaden over, gik tur og efter gåturen åd jeg 800 ml is og en halv skål glasur for derefter at kaste det hele op igen. Frokosten var til at starte med en halv pose pasta med smør og ketchup, men endte med også at koge den anden halvdel. Mens det kogte åd jeg endnu en halv skål glasur. Jeg spiste næsten hele den anden halve pose pasta, og så røg det hele ud i toilettet.
Lige nu er klokken 17:36, og jeg har lige lavet aftensmad ovre i fælleshuset. I eftermiddags spiste jeg et par vindruer, og nu venter jeg på aftensmaden er færdig.

Det er sindssygt grænseoverskridende at skrive hvordan mit madindtag kan være på en ganske almindelig mandag, men jeg prøver at skrive det alligevel. Jeg ville sådan ønske at jeg ikke skammede mig så meget over det så jeg ville kunne tale med nogen om det og prøve at rette op på det, men jeg tænker at det måske er en start at prøve at skrive det anonymt her.
Forresten er jeg startet i distriktet, og de har givet mig diagnosen bulimi.. Det er så hårdt at få den diagnose, men den passer jo nok meget godt.Onsdag d. 8/11:
Jeg tænker at jeg vil fortsætte min lille 'maddagbog' for i går. Jeg spiste aftensmad som var lidt kylling, salat og gratinerede rodfrugter. Sen aften var en pose chips og endnu 800 ml is som også røg op.
Jeg skammer mig så meget over hvad jeg spiser og hvordan jeg kaster op. Det er så forfærdeligt.

I dag har heller ikke været verdens bedste 'maddag' indtil videre. Jeg spiste en bolle med marmelade og honning til morgenmad, og efter morgenmøde gik jeg en tur som endte i Fakta hvor jeg købte noget dårlig mad. Her til frokost har jeg ædt en liter is og en pakke flødeboller som er røget op igen.
Det er det værste. Jeg føler mig så klam, og bare det at skrive det anonymt her er noget så grænseoverskridende.

I morgen har jeg en tid på psyk, så det bliver spændende at se hvad de siger. Jeg får nok lidt ballede for at have lovet sidste gang at jeg ikke ville gøre noget ud af mine selvmordstanker inden næste samtale (og det ville jeg ikke der, de ting jeg har gjort har været impulsive).

Jeg håber I får en dejlig onsdag.