Læs dagbog

Jeg har det godt

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 1. juni 2018 20:29

Hvor er det dejligt at være mig lige for tiden.
Jeg har været energisk og har gjort en masse hvor jeg før bare lå på sofaen hele dagen - hver eneste dag. Jeg har erfaret at lave noget hver eneste dag gør dagen endnu bedre. Jeg er jo startet til træning sammen med Min veninde og det har givet mig blod på tanden til at bevæge mig hver dag og kommer derfor i meget bedre humør..
Jeg har altid sagt at det var noget pjat og at man ikk fik det bedre ved motion men jeg har taget grueligt fejl. Man får det super godt og jeg er meget mere overskud og er i takt med humøret også "mistet" alle hallucinationerne, hvilket er fantastisk men også meget mærkeligt og en del tomt dog Ikk at jeg ligefrem savner stemmerne men har meget mere plads til de gode ting. Jeg har aldrig skrevet denne slags dagbog og det er super dejligt. At livet kan være så godt! Jeg havde aldrig troet det.
Jeg kan meget bedre tackle problemer og klare udfordringer og det letter meget på humøret og selve hverdagen. Udover hallucinationerne så tænker jeg heller ikk på selvskade mere og det er en befrielse. Døjer dog stadig med dårlig samvittighed og selvværd og selvbebrejelse men det skal nok blive bedre. Jeg er meget mere positiv for mit liv og hvad livet skal indholde og det føles fantastisk.
Selvfølgelig er det stadig hårdt og skal skubbe mig igang men det lykkedes hver eneste gang og det er SÅ fedt. Mit syn på livet har virkelig ændret sig og kan bedre og bedre se lyset.. Jeg er stolt overfor mig selv og er pivstolt over at jeg har kunnet gøre en masse forskellige ting som har været meget grænseoverskridende men det har lykkedes. Mit hjerte slår regelmæssigt og det går ikk ondt at trække vejret mere. Jeg vil gerne trække vejret!.. Jeg vil gerne leve. Jeg vil livet. Jeg vil ikk ligge på sofaen og lade livet gå mig forbi.. Jeg er lige her alle sammen. Jeg vil have indhold i mit liv. Jeg tager gerne imod. Her kommer jeg...

Kommentarer fra andre brugere

hej søde

dejligt, det så rart at have gode lange perioder...

god sommer

knus Line

Skrevet af november2, 2. juni 2018 08:02

Helt igennem fantastisk!;))) Du er nøglen til dit eget liv, har jeg læst et sted, og jeg for et stort smil på læben af at læse dit indlæg;) Der er stor gavn af motion, det er du et levende bevis på, igennem det at din sygsom ikke længere er styret af stemmer og hallucinationer.
Jeg selv håber at komme længere ned i medicin, så jeg for mere energi, og ellers forsøger at for lavet noget fysisk, men selvf. blev rom ikke bygget på en dag, du har selv nogle negative sider, og det vil tage tid, at ændre ens vaner, men jeg syntes du gør en stort arbejde:) Så hænderne op for diiig:)))

Tak for jeg måtte læse med, du er en kilde til inspiration;)

HK
Juze:)

Skrevet af juce, 2. juni 2018 20:09

Hej silentgirl

Hvor er det skønt at læse om. Sikke en dejlig og positiv dagbog. Jeg håber, det fortsætter for dig på den her måde.

Jeg har også oplevet, at motion har hjulpet mig, så det er dejligt at se, at det også har haft en positiv indflydelse på dig.

Alt det bedste til dig.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 2. juni 2018 20:09