Læs dagbog

Puh

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 5. april 2018 20:34

Jeg kan ikk rigtig forstå hvorfor jeg sidder igen igen og tænker at livet er hårdt!
Jeg har været igang med for meget og mit hoved er simpelthen fyldt til randen.
Jeg er fuld af tanker og hovedet arbejder på højtryk. Jeg kan ikk rigtig fokusere og jeg kan ikk holde fokus under en samtale. Jeg siger en masse forkerte ord og vrøvler meget. Når jeg vil sige noget så er det som om at hovedet står stille og jeg kan glemme hvad jeg vil eller falder over ordene. Sidder lige nu og vil sige en masse men selv på skrift kan jeg blive forvirret og usikker.
Mit hovede er ved at springe i luften, der er så meget derinde og føler at det bare vokser og vokser. Jeg har haft advarsler men har ignorere det og nu koster det i den anden ende. Jeg kan snart ikk være i min krop og er så træt af at skulle trække vejret. Jeg synes det er så hårdt at kæmpe imellem åndedragene. Jeg synes det er besværligt at skulle eksistere og har kæmpet længe med op og nedeture. Hvornår er nok? Jeg synes bare at jeg er ved at have fået nok. Jeg har snart ikk flere kræfter og kan mærke at overskuddet er minimalt. Jeg mærker kun nedgang nu og jeg frygter hvad der skal ske.. Jeg vil ikk skuffe nogen og jeg har måske gabt over for meget på det sidste men jeg vil jo gerne mange ting men må indrømme at jeg ikk kan al det jeg gerne vil og nu kan jeg mærke på mange måder at jeg simpelthen har gjort alt for meget.. Jeg vil helst ikk indrømme det men må sige at jeg har gjort alt for meget og burde koble lidt af og pleje mig selv.

Jeg tænker og drømmer om selvskade og lysten vokser og vokser. Jeg kan smage blod og kan se åbne sår foran mig. Jeg savner smerten og lyden af knivens skrabe blad henover huden. Stemmerne prøver at overtale mig til at skære mig selv eller på anden måde gøre selvskade. De skriger og råber og blir hurtig træt i hovedet. Jeg får af vide at jeg er fed, klam og ulækker og burde ikk leve på denne jord. At alle ville få det bedre hvis jeg forlod jorden. Jeg kan kun give dem ret.

Drengen kalder på mig og spermer udover det hele. Han vil voldtage mig og skære min tissekone op med en kniv. Han siger at jeg er en fucking luder og fortjener prygl. Han vil gøre Morten fortræd hvis jeg fortæller at han er her.. Han står over ved døren og vil have at jeg skal gøre mig selv fortræd ved mit skridt.. Jeg er hunderæd!
Jeg burde tænke logisk og blive ved med at sige til mig selv at intet er rigtigt men det er så virkeligt. Jeg kan endda se en svedperle på drengens pande. Hvorfor skulle han ikk være rigtig?... Jeg er i tvivl.

Synes det er svært lige nu og har mest lyst til at gemme mig under dynen og blive der.. Jeg ved ikk hvad jeg skal gøre...