Læs dagbog

Osteklokke?

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 7. september 2020 20:52

Ved egentlig ikk, hvad jeg skal skrive..
Jeg sidder bare i sofaen og fuld af tanker og ord der flyver rundt.
Humøret er meget skiftende. Jeg sidder tilbage med nogle mærkelige følelser og ord, der slet ikk giver mening. Hovedet er virkelig fyldt op og kan ikk “fange” noget, som jeg kan udtrykke eller fortælle om.. Ordene kommer mig ikk let idag og kæmper med at sætte dem på plads.. Jeg vil så gerne fortælle om tingene, men jeg kan slet ikk fokusere...Jeg har det hverken godt eller skidt. Jeg er følelsesløs. Føler at jeg er i min egen verden..
Energien er ikk-eksisterende og kan slet ikk lave noget.
Jeg er fuldstændig drænet for overskud og føler at jeg kigger ud af et vindue på mit liv der flyder ud. Jeg sover og sover hele tiden og vil egentlig ikk leve det liv jeg ser på. Synes at jeg burde gøre noget mere. Burde fungere. Burde leve livet i stedet for at kigge på det og sige nej tak!.. Jeg er bange for at ødelægge det mere end det er allerede. Det er hårdt....
Jeg kæmper hver eneste dag med at komme afsted.. Vil jo egentlig gerne men det føles som en kamp, der kun ender uafgjort.. Jeg kæmper en kamp som jeg hverken taber eller vinder. Hvis jeg ikk snart tager mig sammen,så ender det sikkert dårligt. Jeg prøver at tænke på de gode ting i ugen og ser frem til mange ting. Jeg satser og håber det lykkedes..
Kan stadig ikk mærke noget. Det lyder skørt men jeg kan mærke at jeg har følelser men kan ikk mærke dem?.. Følelserne er begravet under tankerne og tankerne er begravet under fornuften.
Alting runger i mit hovede som om jeg er i et lille rum med ekko. Jeg hører mine ord inde i hovedet, der skifter i niveau og toneart og det er svært at håndtere.
Ved ikk hvad jeg skal gøre og føler det aldrig bliver bedre. Det er stået på længe men har ikk kunnet fortælle om det da jeg slet ikk kunne finde de rette ord for det. Jeg føler at jeg har svigtet mig selv men også folk omkring mig. Det er jo meningen at jeg skal benytte mig af den hjælp jeg har, men styrken har ikk være der og overblikket var der slet ikk.. Og havde ikk ord for det!..