Læs dagbog

En fiasko

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 12. august 2018 17:19

D. 12/8-2018

Jeg føler mig som et kæmpe fiasko. Jeg kan så absolut ingenting og burde bare dø og blive begravet i haven lige ved siden af Olivia. Jeg er ikk mere værd!
Sidder tilbage og kan slet ikk se hvorfor jeg skulle leve. Jeg ødelægger alt og kan ikk gøre noget rigtigt. Jeg er fyldt op med hallucinationer og kan ikk se nogen udgang.
Mit sind er simpelthen fuld af nederlagsfølelser og opgivende tanker. Jeg kæmper men kommer ingen steder. Jeg går i ring og kan ikk komme nogen vegne. Bare rundt og rundt. Bider mig selv i halen. Jeg prøver virkelig at holde fast. Jeg vil gerne men kan jeg overskue det?..
Jeg vil ikk gøre folk kede af det eller skuffet over mig men føler kun at det er det jeg bidrager med. Jeg spolerer alt..
Jeg er så ked af det og tårerne presser på men tillader dem ikk.. Det går ondt i hjertet..Hvad skulle jeg sige hvis jeg bare sad og græd?

Kommentarer fra andre brugere

hej silent

det gør mig ondt at se du har det så skidt, gid der var et eller andet vi ku gøre

knus line

Skrevet af november2, 12. august 2018 17:24

Hej du det okay at græde. Okay at fejle men ikke okay at tro du ik r noget værd. Du skal tage kampen op...igen...jeg kender til det at vide sig i hhalen det gør j hele tiden.

Skrevet af AmaVillads78, 25. august 2018 17:19