Læs dagbog

Til min skat

En side i dagbogen "Lorte liv"
Skrevet af silentgirl 15. december 2017 22:00

Kære skat..
Der er mange ting som jeg vil sige til dig. Ting som jeg vil takke dig for og som jeg sætter meget pris på. Du og jeg har været sammen i mange år og kender hinanden ud og ind men du lykkedes dig at overraske mig til tider. Jeg ville aldrig have kommet hertil hvor jeg er, uden dig.. Du har støttet mig igennem min sygdomsliv og har været en kæmpe hjælp for mig på mange måder. Du er min gode stemme på skulderen som hjælper mig med at trække de rigtige valg og at jeg er god nok. Stemmen, som fortæller mig at jeg er noget værd og bekræftigere mig i at jeg nok skal klare den selvom det sommetider kan være meget svært.. Livet med mig har ikk altid været nemt og jeg har været umulig især de dage hvor livet er hårdt for mig men du er blevet hos mig trods alle de ting. Livet med mig og min sygdom har været meget hårdt for dig og jeg har sat dig i nogle situationer hvor du har været usikker på om livet egentlig blev bedre men vi er begge kommet meget langt sammen og kan med sikkerhed sige at du har været min redning. Jeg havde måske ikk været i live hvis jeg ikk havde dig og det siger en masse. Jeg stoler meget på dig og jeg sætter stor pris på din viden og hjælp i alt hvad jeg laver.. Du har altid været undersøgende omkring min sygdom og har været afsted til diverse kursus og det har været guld værd. Jeg siger dig tak for at kæmpe for mig..
Igennem de sidste år har det kun gået opad og det er blevet så bedre med mig men også vores forhold. Vi er kommet meget tættere på hinanden og føler mig elsket af dig og er taknemlig for vores kærlighed. Jeg vil takke dig for din omsorg og omtanke.
Vores kærlighed blir kun stærkere og jeg glæder mig til at blive gammel sammen med dig. Vi 2 er så faste sammen at intet kan komme imellem os. Selvfølgelig har vi vores ture sammen og har skændes en del men vi er blevet stærkere hver gang..
Vi kender hinanden så godt at vi ved hvad hinanden tænker før vi taler og jeg siger tak for vores tanker sammen. Vi tænker meget på hinanden og jeg er hos dig når du er på arbejde og glæder mig altid til at du kommer hjem.. Når jeg har været indlagt på psyk så kommer du hver eneste aften og besøger mig osse selvom jeg måske kun kan holde til et par minutter og det vil jeg takke dig for. Det er ikk alle de er så heldige at have en pårørende som er med fra start til slut og kæmper for at den syge blir behandlet ordentligt. Du har været der for mig fra starten og jeg kan kun sige tak skat.. Jeg er stolt af dig og du er manden i mit liv.. Tak for at du er min.
Jeg kunne aldrig finde en bedre mand end dig.. Tak for at du er dig.
Jeg slutter af for nu og tak skat for alt.. Jeg elsker dig højere end noget andet og vi vil altid være sammen..
Jeg siger tit til dig at jeg elsker dig men jeg siger aldrig dig tak for den du er

Tak elskede..

Tak for at du altid er der for mig for mig