Læs dagbog

Svære dage

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 3. februar 2019 21:45

Det har været nogle svære dage.
Fyldt med mørke.
Jeg gør ting men føler ingen glæde eller tilfredsstillelse. Jeg er bare tom og trist.
Helt tom har jeg nu ikke været. For stemmerne fylder sammen med det jeg mærker på kroppen.
Jeg er nervøs for psykolog samtale på fredag.
På fredag skal jeg også tale med min kp hvis hun er rask. Jeg har ikke haft modet til at kontakte hende angående min bivirkning. Jeg tænker meget på om det er noget galt med min krop. Om jeg har ødelagt den med medicinen.

Jeg har været så uendelig træt gennem et stykke tid nu. Angsten har fyldt.

Og juze og hasselmus tak for jeres beskeder. Jeg læser dem og tænker over det.
Juze tak for tankerne og ros. Jeg elsker dine opmuntrende beskeder. Tak fordi du finder overskuddet til at skrive til mig. Pas på dig selv. Du er en engel

Kommentarer fra andre brugere

En engel i forklædninger:) Tror bare jeg er et træt menneske, som du osse er kan jeg læse. Jeg syntes det virker så svært at være tilstede, men måske er det den angst og så det mørke uden for, der gør missagern? Håber at du lukker op for psykologen på fredag, det er vigtig at tage det skridt, men hvis du føler hun ikke gider dig, skal du ikke åben dig for meget, men blive henvist til en ny. De er til for dig og ikke omvendt. Dumme kaotiske stemmer, måske er den eneste vej frem, stemmehørings gruppe? Jeg håber det. Jeg har haft de samme tanker omkring medicinen, men inden vi kaster os over katastrofetankerne, så er det nok en god ide at du for talt med kp. Men måske er det nok lægen som skal tage nogle prøver, det er aldrig sjovt, men en nødvendighed.

Jeg er ved at falde ned i tastaturet:) selv med kaffe er det det rene ole lukkeøje. Selv tak for dine opmuntringer, det er ok hvis du finder det svært at skrive, jeg syntes det er flot du for skrevet herinde, og jeg tror at vi en dag kan gå hånd i hånd med vores eget jeg. Tro flytter bjerge, så vi beder de højre magter om styrke til endnu en dag, ingen kan love os himlen, men at kunne være i sit hoved og krop ville nu være en dejlig fremtidudsigt:)

Kæmpe knussssss Søde Ung:)

Skrevet af juce, 6. februar 2019 20:58