Læs dagbog

Læge samtale i dag

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 12. februar 2019 21:48

Jeg skulle have talt med psykologen i fredags men natten til onsdag blev jeg syg og måtte derfor fredag sige det til psykologen. Jeg tror ikke sygdommen havde noget at gøre med samtale. Det faldt bare uheldigt ud.
Nu har jeg en samtale i morgen efter massage stol.
Min ryg har det bedre. De dage hvor jeg kan slappe af er der få smerter. Smerter er der men de kan helt sikkert holdes ud. Det er værre de dage hvor jeg arbejder. Især de dage hvor jeg arbejder meget fysisk. Hvor jeg bruger min krop og ryg. Det kan den ikke lide.
Men nu er der en uge til jeg skal til speciallæge. Jeg er begyndt at tro det er en muskel skade eftersom hvile og ro hele tiden hjælper. Men nu skal den ryg undersøges.

Nu til læge samtalen i dag. Den var alvorlig. Vi fik talt om den bivirkning som har bekymret mig gennem 2 år efter jeg stoppede med leponex.
Lægen jeg kender godt efterhånden havde aldrig hørt om den bivirkning men hun var hurtig til at spørge hendes overlæge og han kendte til den mens man tager leponex men han havde aldrig hørt om at problemet skulle fortsætte så længe efter man er stoppet. Så nu vil min læge på psyk forsøge at henvise mig til sygehuset så vi kan finde ud af om der er noget fysisk galt med min krop.
Det er en ret alvorlig bivirkning jeg sidder med.

Derudover snakker vi generelt om hvordan det går og hun fortalte at min midlertidige kp er syg med lungebetændelse så jeg har ingen at snakke med lige nu. Utrygt.
Men nu starter jeg med psykologen i morgen.
Jeg er meget nervøs og noget angst for det. Det er svært for mig at skulle stole på en mand nok til at fortælle om tanker og stemmer. Men på den anden side så tror jeg at det er det der skal til. For at jeg kan få det bedre.
Jeg bliver nødt til at prøve.
Men puha hvor er det svært for mig. Tillid er udfordrende og svært.
Stemmerne er også meget imod mødet. Men jeg må gå imod dem. Jeg lytter for meget til dem. Tror jeg.

Lægen sluttede med at sige at hun rigtig gerne vil sygemelde mig hvis jeg stadig har det skidt ved næste samtale som er sidst i marts. Hun har sagt det før. Men hendes alvor ramte mig.
Det er alvorligt det her.
Jeg kan ikke blive ved på den her måde.