Læs dagbog

Special læge og tanker om sygemelding

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 20. februar 2019 19:45

Min hjerne roder stadig rundt i sygemelding eller ej.
Jeg har haft en okay dag på arbejdet i går. Jeg snakker lidt med en ældre kollega og jeg taler lidt om mig selv og min kamp. Hun er god at snakke med. Men stemmerne kommentere det meget bagefter. Men nogle gange falder snakken i pausen fra stemmerne og så jeg får jeg sagt lidt inden de begynder. Det er rart at møde forståelse.

Men jeg har de sidste dage Ja næsten uge været nervøs for i dag. I dag skulle jeg til første måde med reumatologen angående mine ryg smerter og arbejdsskade.
Puha en samtale. Men han var god og tog mig seriøs.
Jeg skal nu vente på at komme til MR scanning da han synes jeg viser tegn på en diskusprolaps. Både pga mine symptomer/smerter men også pga nedsat refleks i det ene ben.
På den ene side håber jeg scanningen viser noget for så har jeg en forklaring. På den anden side ønsker jeg det ikke.
Det er bare så frustrerende med de smerter. Og ikke vide hvorfor eller hvordan.

Ellers går dagene. Mit hoved går fra at være tomt til at være fyldt med stemmer.
Selvmordstanker og planer er der men det er faldet til et lidt mere normalt niveau. Dog kan stemmerne når de råber drive tankerne langt og præcist.
Men når der er pause er det nemmere at tage afstand.
I morgen skal jeg tale med min kp Og psykolog. Jeg er nervøs for disse samtaler også. Sikke en masse der sker i denne uge. Jeg skal også arbejde en masse.

Kommentarer fra andre brugere

Hey sødeste ung:) Million af taknemmelighed for dine ord til min db:) Du har ret, vi kan være ensomme sammen med 100 personer, og at følelsen nok skal forsvinde, og ja jeg har min familie, så jeg fik en snak med min mor i 20 min. hun har været/er i sin seng grundet smerter, så jeg havde vist nok mest brug for at vide at verden stadigvæk stod og alting nok skal gå. Så Taaak for dine smukke roser, jeg skal vist lære at tage i mod, stadigvæk en kamp, den dumme lille orm som snige sig ind og siger man ikke er god nok, og helt forkert, men det er en proces som jeg forsøgere at håndtere:)

Og nu til diiig:) Du er selv en fantastisk fighter, tro ikke andet! Du er kilden til min inspiration, for hvis man kan gå på job med en frygtelig smerte både i din krop, men osse i forhold til dine stemmer, du har virklig sparket r...! Og jeg forstår godt du på den ene side ønsker diskusprolaps, for det er fysisk OK! at sige jeg har det af h... til! det er svære med stemmerne, dem kan folk jo ikke se, og de alt dominerende, som fare ind når som helst:( Men det er dejligt at du har fundet en, som du kan dele dem med, at få den forståelse og banke det rygte ned, at folk med stemmer ikke kan hverken det ene eller det andet, at man ikke kan føre en samtale f.eks. 'Selvf. har du de udfordringer som du beskriver, hvor hoved vender den anden vej, og at stemmerne fylder alting, det er bestemt ikke en nem sygdom du har fået:X

Godt du har en tid hos behandlere, selvom vi bliver meget nervøse, så er der som regel slet ikke det som vi havde forstillet os, og hvis det ikke er som du forventer eller direkte forkert lukker du bare mundtøjet ik:) Og skriver på et stk. papir at du vil ha nye øjne på din sag. Jeg håber ikke at du har fået den skade, men jeg ønsker selvfølgelig at du finder ud af årsagen til de ekstreme smerter. Jeg sender dig lys varme og jeg håber du kan mærke din hermed sendte aura - "Grøn" ses ofte i auraen på spirituelle healere. Den ligger i centrum af det astrale spektrum og indikerer balance.

Hold fast kære ven og jeg holder utrolig meget af diiiiig Kæmpe knusssss Juze:)

Skrevet af juce, 20. februar 2019 20:39

Hej sødeste juze

Tak for roserne. Jeg har meget svært ved at tage dem ind. Men jeg prøver.

Jeg holder utroligt meget af dig og tak for dig
Jeg sætter utroligt meget pris på din hjælp og støtte.
Du er min klippe i dette stormvejr.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 21. februar 2019 22:32